Bey a Jay odštartovali turné

pridal Lilinka 27.6.2014 o 12:37


Ako Bonnie and Clyde. Mám Deja vu.

Dokonalá rodinka s ešte dokonalejším životom plným cukrovania sa a s dokonalými súrodencami odštartovala spoločné turné v Miami. Iluminátska mediálna šľapka zistila, že sa trošku prerátali so šoukou Jaytrelec vs Solangenátor in da elevator.

Predajnosť albumu jej “sestry v akcii“ stúpla, no jej album, za ktorý predala svoju dušu a dušu detí jej detí satanovi sa nepredáva tak, ako predpokladala. Satan s ňou vy*ebal presne tak, ako s Hitlerom v rozprávke pre dospelých o Snehurve. Bey musela vytiahnuť zbrane ťažkého kalibru – svoju holú riť, kostýmy štetkoidného charakteru a chrómové tyče. Po skladbe Pretty hurts, v ktorej odkazuje dievčatám aby boli sami sebou, vytŕča svoj zadok v deravom ouftite celému svetu. Počkať, vlastne to už urobila. Na obale svojho albumu. Mám ďalšie Deja vu. Tuším mala aj pesničku s týmto názvom.

Spolu s manželom sa postarali o to, aby ľudia, rovnako ako na koncerty Miley Retardus, chodili aj na jej koncerty s lubrikantom vo vačku.

Čo tam po speve keď mám veľkú riť, vysoké štekle a zmluvu s diablom. Bey a Jay dobre vedia, že majú len jeden život na to aby sa nahrabali a užili si peniaze. Majú len jeden život na to, aby nám ukázali ako sú v pohode a ako sa cukrovali na svojej svadbe. So zverejnením videa, čakali 6 rokov prečo? Sušili ho ako promo? Je to klišé, ukazovať romantické video zo svadby na koncerte, na ktorom je neviestka nevesta oblečená ako Miley = mediálna pódiová štetka? My, spodina, môžeme len závidieť.

Brutálne drsná je tá sieťkovaná pančucha čo máš na hlave, Bey. Nabudúce, keď budem vykrádať bankomaty na svojom porsche, tak ju použijem. Určite ma nespoznajú.

Hm…ten ujo čo vám robil video zo svadby si dal načas.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk