Seth Rogen vyprovokoval 3. svetovú vojnu!

pridal Lilinka 28.6.2014 o 19:52


Oficiálna tlačová agentúra Severnej Kórey nazvala Rogenovu novú komédiu Interview vojnovým činom.

Seth a jeho nevymáchaná huba natáča film Interview. Nič zavraždeniahodného. Tak pokračujem. Natáča ho spolu so „selfie kráľom“, Jamesom Francom. Ok, pritvrdila som, ale stále to nie je nič, za čo by mal umrieť strašnou mučivou smrťou, idúcou odstrašujúcim príkladom pre všetkých vzbúrencov. Dostávame sa k pointe. Film je o tom, ako Amerika poslala dvoch novinárov zavraždiť Kim Čong-una.

Kim Čong-un prebral diktátorovanie v Severnej Kórey po svojom otcovi Kim Čong-ilovi. Keďže sa mi to nechce večne vypisovať, nazvem ich Harakiri a Bukake. Harakiri je mŕtvy a vlády sa ujalo toto tlsté decko s obočím Cary Delevingne namiesto vlasov – Bukake. Túto prezývku som si odvodila z toho, že ho v detstve muselo minimálne desať gigantických penisov dávať dole cez uši a preto je taký, aký je.

Bukake už toho stihol postvárať. Dal údajne popraviť svoju bývalú priateľku a speváčku – Hjhon Song pretože zverejňovala sexuálne nahrávky – na videu tancovala v minisukni. Neodpustiteľný zločin. Musela ísť. Následne si zobral za ženu jej kolegyňu z orchestra. Zvyšných členov orchestra popravil tiež, plus ich rodiny sa na popravu museli pozerať.

Potom sa zbavil svojho strýka, veľmi vplyvného politika v krajine – Čang Song­-tchäka a nechal ho odfotošopovať zo všetkých fotiek aj nahrávok. To je ako keby ste Leonarda vymazali z Titanicu alebo Kim K. zo šoubiznisu. Imposssibru!

Keďže Rogenov film je paródia, ktorá si kruto uťahuje z Bukakeho, Bukakeho ľudia sa vyjadrili:

„Ping pong, suši, micubiši tojota pikaču! Seth pikaču koničiva fučiminavajo. Kim ping pong Seth bum bum. USA bum!“ – znepokojivé.

A teraz aby som bola férová, preklad:

„Ak film Interview vypustíte na verejnosť, budeme to považovať za vojnový čin! Bude nasledovať rezolútna a nemilosrdná odpoveď!“

Celé USA aj Seth z toho majú ohromnú zábavu. Seth twítol takýto odkaz:

“Ľudia ma zvyčajne nechcú zavraždiť kvôli jednému z mojich filmov skôr, než zaň zaplatia 12 babiek.“

Takže dámy a páni, užite si čo môžete, pretože máme čas len do októbra. Potom nasadneme do našich nefunkčných ruských stíhačiek, vezmeme zbrane z druhej svetovej (lebo na nové nevydalo) a pôjdeme bojovať za Ameriku. A prečo? Lebo Aladin!

Iterview trailer:

Seth by sa mal Kimovi poďakovať, dostal jeho film až do CNN, ABC…všade.

Kimova ex a “sex tape“ po kórejsky, za ktorú si vyslúžila guľku.

Kimov strýko a fotošop po kórejsky

Fotky z Interview

Kim neobvykleniekardashian (Bukake)







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk