Katy Perry je bosorka

pridal kara 3.7.2014 o 20:58


A treba ju kvôli tomu zažalovať. A samozrejme aj upáliť na hranici.

To si povedal kresťanský rapper Flame a Katy zažaloval. A možno aj upáliť by ju chcel, ktovie. Nikdy neviete, čo môžete očákávať od kresťanského rappera. Kreťanský rapper sám o sebe je totiž zaujímavý oxymoron. Flame obvinil Katy z toho, že vykradla jeho skladbu Joyful Noise, ktorá bola nominovaná aj na Grammy, a vytvorila z toho svoj hit Dark Horse.

„Silne náboženské posolstvo Joyful Noise bolo nenapraviteľne poškvrnené spojením s čarodejníctvom, pohanstvom, čiernou mágiou a iluminátskou symbolikou, čo bolo spôsobené použitým tej istej hudby v Dark Horse.“

Toto ale nie je jediné pobúrenie, ktoré vyvolal Katkin klip. Objavila sa tiež petícia, ktorú podpísalo vyše 60, 000 ľudí, v ktorej sa žiada o odstránenie urážlivých náboženských symbolov.

Zdá sa, že kresťania začali vojnu proti iluminátom. Teraz Katke zviažu ruky šnúrou od mikrofónu a upália ju na hranici. A vy všetci, ktorí mate v mobile alebo v počítači jej hudbu, vy si radšej dávajte pozor tiež. Nikdy neviete, spoza ktorého rohu na vás vybehne kresťanský rapper s fakľou.



Zaradené pod: Celebrity, Hudba, Katy Perry, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk