Extrémny sexoš Chris Powell

pridal Lilinka 3.7.2014 o 14:18


Kde bolo, tam bolo, tam ten hore sa už nemohol pozerať na to ako sa amíci prežierajú a zoslal im kondičného trénera.

Christopher Powell, ktorého tu v Absurdistane poznáme najmä z reality šou o chudnutí Extrémne premeny: Druhá šanca na život (Extreme Makeover: Weight Loss Edition) sa narodil 02. 03. 1980 vo Phoenixe, v štáte Arizona. Ako puberťák bol najchudší a najmenší z triedy a mal z toho mindráky. Začal na sebe makať, až sa vymakal do extrémne jebavičnej podoby. Miesto brucha má strúhadlo na syr a lýtkami by mohol lúskať orechy ako Marfuška anjelik z Čo ti šije, hlupák starý!

Chris to však nemal vždy ľahké. So svojimi zverencami aka mamutmi v reality šou nesúcití len kvôli tomu, že bol na strednej krpatá kostra. Raz sa mu podarilo nafigu zainvestovať a skončil bývať v aute. Potom stretol svoju ženu Heidi, ktorá mala z predošlého manželstva namiesené už dve deti a počas extrémne zdravého vzťahu s extrémne zdravou životosprávou si spravili aj dve spoločné.

Získal titul v odbore: Veda o cvičení so zameraním na biomechaniku a fyziológiu a certifikát ako silový kondičný tréner. Napísal dve knihy o chudnutí. Plus nejaké tie dévédéčka a videá na youtube sú tiež k mání. Chrisove povolanie je povolanie snov. Ak radi buzerujete, tak sa staňte kondičným trénerom a dostanete za buzeráciu ešte aj zaplatené. Nesmie vám však vadiť, keď vás ľudia nenávidia. Na začiatku by sa vám totiž mohlo poriadne štikútať.

Chrisov extrémny tréning

knihy

a família

Slintám, slintáš, slintáme

Ooo skvelý youtube, vďaka, že si zadara!

Čo žrať a nepribrať

 

 

Čo robiť ak sme aj tak žrali a pribrali

Level 1 – chcem umrieť

 

Level 2 – teraz už fakt umieram

 

Level 3 – Nakoniec umreli tukové bunky a ja žijem







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk