Čo týždeň dal

pridal kara 14.7.2014 o 21:57


V Hollywoode máme nový atraktívny párik. Sofia Vergara a Joe Manganiello. Sofia teda dlho nesmútila, keďže so snúbencom sa rozišla len na konci mája.

Na začiatku mája sa obaja zúčastnili večere u Obamu a Joe sa pozeral trocha nesprávnym smerom – konkrétne na riť vtedy ešte zasnúbenej Sofie. V médiách ju neskôr vychválil, že je ideálna žena a jeho priatelia médiám prezradili, že mal na ňu zálusk už dlhšie.

Sofia oslávila 10. júla 42. narodeniny a oslavovala ich po jeho boku.

Kim Kardashian zase perlila. Aký je jej názor na tehotenský módu? „Odporúčam skryť sa aspoň na rok a nemať žiaden tehotenský štýl. To naozaj odporúčam. Keď to môžete spraviť, schovajte sa. Nikdy nevychádzajte z domu.“ Úprimne, ani sa jej nečudujem, keďže ona počas tehotenstva vyzerala takto:

Rovnaký názor zrejme nemá Mila Kunis a ani Christina Aguilera, ktoré tento týždeň hrdo vystavovali svoje rastúce bruchá.

Ale súhlasí s ňou asi Eva Mendes, ktorú odfotili len deň po prevalení správ o jej tehotenstve. A takto nenápadne si zakrývala brucho.

Keďže sa asi niekto, kto vie dobre robiť vo fotošope, veľmi nudil, už máme aj potenciálnu podobu potomka Evy a Ryana.

K tehotenstvu už zablahoželala aj Ellen, ktorá je vraj ich dobrá kamoška:

A keď už hovoríme o deťoch… Robert Downey Jr. a jeho manželka Susan čakajú druhé spoločné dieťa. Bude to dievčatko a na svet príde v novembri, ako Robert prezradil na twitteri. Držíme palce, aby sa dieťa nevybralo na zlé chodníčky, tak ako Robertov syn z prvého manželstva – Indio. 

A keďže celebrity v poslednej dobe nerobia nič iné len sa rožmnožujú a vydávajú, máme tu aj ďalšiu svadbu. Cheryl Cole sa vydala za priateľa Jean-Bernarda Fernandez-Versiniho, s ktorým randila len tri mesiace. Túto radostnú správu oznámila na Instagrame: „Zvyčajne nerozoberám svoj osobný život, ale aby som predišla špekuláciám, chcem sa s vami podeliť o túto radostnú správu. Jean-Bernard a ja sme sa zosobášili 7.7.2014. Sme veľmi šťastní a tešíme sa na spoločnú cestu životom.“

Nezabúdajme, že sa minulý víkend vydala aj Jessica Simpson. Tu sú fotky nevesty.

Zaláskovaní sú aj Cameron Diaz a Benji Madden, ktorí sa spolu tento týždeň slnili na Floride.

Nielen Kristen Stewart má nový účes. Ostrihať sa dal aj Channing Tatum. V obidvoch prípadoch to hodnotím ako zmenu k horšiemu.

Britney Spears nevie spievať! Wow, šokujúce, že? To ste určite doteraz netušili. Tento týždeň na internet unikla neupravená verzia jej pesničky Alien. Je podľa mňa rovnako hrozná ako tá upravená, ale posúďte sami.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk