Alan Harper a Walden Schmidt sa budú brať!

pridal kara 18.7.2014 o 20:37


Ak si myslíte, že toto je len ďalší psychopatický a zavádzajúci nadpis, ktorý som vymyslela, aby ste klikli na článok, musím vás sklamať.

Je to totiž realita. Skutočná smutná realita. Tvorcom seriálu asi už úplne preplo. Ako keby nestačilo, že sa posledná séria bude niesť v podobnom duchu ako posledná séria How I Met Your Mother, zamotali to ešte trocha viac. Ako povedala šéfka CBS – Nina Tassler: Walden si začne uvedomovať svoju smrteľnosť kvôli nejakým zdravotným problémom a rozhodne sa adoptovať dieťa.

„Chce nájsť spôsob, akým by svojmu životu pridal ďalší zmysel, takže sa rozhodne, že adoptuje dieťa. V procese si uvedomí, že ako nezadaný heterosexuál to bude mať veľmi náročné. Takže sa definitívne rozhodne: Požiadam o ruku Alana, vezmeme sa a adoptujeme dieťa ako homosexuálny pár!“ 

Ako tak poznám Alana, ten túto ponuku nadšene prijme a môžeme sa tešiť na svadbu. Aspoň si konečne poistí svoje miesto v dome a keď Walden náhodou kvôli tým zdravotným problémom umrie, bude aj dediť. A ženskú si nevie nájsť aj tak, takže sa mu to oplatí vo všetkých ohľadoch.



Zaradené pod: Ashton Kutcher, Celebrity, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk