Redhead špeciál – 2. časť

pridal Minnie 18.7.2014 o 13:43


Pokračujeme druhým dielom červenovlások.

Po pár dňoch tu máme druhú časť letného špeciálu. Zostavený máme síce vlastný zoznam, ale nebojte sa, komentáre čítame, takže sa môžete tešiť na tretí (a zároveň posledný) diel venovaný červenovláskam čisto na základe vašich komentárov a výberu. Takže píšte ??

Ako prvú tu máme Christinu Hendricks, sexy americkú herečku. Za 40 rokov toho stihla celkom slušne – známa bude hlavne zo seriálu Mad Men (5 Emmy Award nominácii za to dostala). Okrem toho hrala v ďalších, ako napríklad Firefly, ER, Life, Jake in Progress a filmoch Life as We Know It, I Don’t Know How She Does It, Struck By Lightning, Lost River alebo Ginger & Rosa. Tiež získala niekoľko cien (Screen Actors Guild Award, Critics‘ Choice Award), v roku 2010 ju v časopise Esquire vyhlásili za najkrajšiu babu na svete (každý je hotový z jej postavy), hrá na akordeón a rada pletie a dojí kravy (seriózne, že vraj má rada vôňu farmy).

Deborah Ann Woll poznáme hlavne zo seriálu True Blood ako Jessicu Hamby, no ale okrem toho mala malilinké drobné mihnutia v seriáloch Life, ER, CSI, The Mentalist a Law & Order. Filmy tiež skromnejšie, Mother’s Day, Catch .44, Ruby Sparks alebo Meet Me in Montenegro. Je celiatička, pričom sa snaží zvýšiť pozornosť ohľadom choroby choroideremia, ktorou trpí jej priateľ (postupná strata zraku). Bavia ju počítačové hry, pravidelne chodí na Comic-Con a rada sa bojí. Zlatá baba.

Na sláve sexy Škótky Karen Gillan má veľkú zásluhu seriál Doctor Who a jej postava Amy Pond. Popri tom mala aj menšie/väčšie úlohy v seriáloch The Kevin Bishop Show, Coming Up alebo The Well. Z filmov sa hovorí najmä o Guardians of the Galaxy (Marvelovská produkcia) a horor Oculus. Okrem toho však hrala aj v Stacked, Outcast alebo Not Another Happy Ending. Taktiež je bývalá modelka, vo voľnom čase hrá na klavír, je jedináčik a má rada horory.

O Amy Adams by sme mohli robiť samostatnú pikošku, toľko toho o nej je. Objavila sa vo viac ako 35 filmoch a 12 seriáloch. Spomeňme teda tie známejšie, ako napríklad Drop Dead Gorgeous, Cruel Intentions 2, Pumpkin, Night at the Museum 2, The Muppets, Enchanted, ale hlavne Man of Steel, kde si zahrala hlavnú frajerku Supermana Lois Laneovú. Čo sa týka seriálov, objavovala sa hlavne na jednu-dve epizódy, a tak spomeňme aspoň That ’70s Show, Charmed, Providence, Buffy the Vampire Slayer, Smallville alebo The Office. Naozaj toho spravila kopu, o čom svedčia aj jej ocenenia – doteraz bola nominovaná na viac ako 130 (!!!) ocenení, pričom získala 41. Má 6 súrodencov, rada spieva karaoke, je profesionálna tanečníčka, má dcérku Aviana Olea Le Gallo, bozkávala sa s Jennifer Lawrence vo filme American Hustle, má rada film The Shawshank Redemption a narodila sa presne o polnoci.

Ako poslednú máme Islu Fisher. Je veľmi podobný prípad ako Amy, takže si to poďme rýchlo zhrnúť. Viac ako 20 filmov (Scooby-Doo, The Wannnabes, London, Wedding Daze, Wedding Crashers, The Hreat Gatsby, Now You See Me), 10 seriálov (Home and Away, Attila, Oliver Twist, Arrested Development) a jedna MTV Movie Award. Narodila sa v meste Muscat v Ománe, za manžela si zobrala Sachu Baron Cohena (majú dve dcérky – Olive a Elula Lottie Miriam), vyrastala v Škótsku a Austrálii, prestúpila na judaizmus (hlavne kvôli Cohenovi), keď bola malá, chcela si vziať Elvisa Presleyho, takmer sa utopila pri natáčaní Now You See Me a (veľmi prekvapivo) miluje herectvo.

Tak čo, ktorá je vašou favoritkou? Dajte nám vedieť ??

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk