Čo týždeň dal

pridal kara 20.7.2014 o 19:58


Adam Levine a Behati Prinsloo sa včera zosobášili. Obrad prebiehal v Mexicu, v Cabo San Lucas. Na svadbu prišlo zhruba 300 hostí, medzi ktorými boli aj Adamovi spolukapelníci, Jonah Hill, Jason Segel, Erin Heatherton a aj Candice Swanepoel. Nikto z nich však svadobný dar nepriniesol, keďže boli vopred požiadaní, aby žiadne dary nekupovali a radšej darovali peniaze detskej nemocnici v LA. Na svadobnú cestu sa chystajú do Južnej Afriky.

Angelinu Jolie a Brada Pitta uvidíme po rokoch v spoločnom filme! V piatok to potvrdilo Universal Picture. Spoločne si zahrajú v dráme By the Sea. Angelina napísala scenár a film bude aj režírovať, Brad bude producent.

A keď už sme pri Bradovi, vo štvrtok ho odfotili v takomto chutnom tričku, ktoré vraj vyrobila dcéra Vivienne. Na obrázku sú Brad a Angelina.

Pamela Anderson to má chúďatko v hlavičke troška popletené. Neubehol ešte ani mesiac, odkedy podala žiadosť o rozvod, a už sa so svojím skoroexmanželom zase cukruje. Takto sa bozkávali v stredu v Malibu.

Nebojte sa, nevidíte dvojmo. To je len modelka Yaya DaCosta urobená na Whitney, ktorú bude hrať v pripravovanom životopisnom filme. Výber herečky chválim, nie ako vo filme o Diane. Celý film má ale jeden háčik – pesničky nebudú v podaní Whitney, ale v podaní speváčky Deborah Cox.

Yaya ako Whitney a Arlen Escarpeta ako Bobby Brown

Deborah Cox spieva pekne, takže snáď to dopadne dobre.

Tento týždeň som dostala šok pri zočení nových fotiek Megan Fox. Prekvapivo nie preto, že by sa preplastikovala ešte viac, ale preto, že sa na seba začína zase trocha podobať. Takto vyzerala vo štvrtok na Nickelodeon Kids‘ Choice Sports Awards 2014.

Ale nemyslite si, že vám len peknú Megan budem ukazovať. Tu máte Courtney Stodden na akcii Peta, kde behala v kapustových bikinách, servírovala vegetariánske pochúťky a snažila sa presvedčiť ľudí, aby nejedli mäso.

Rachel Bilson asi čaká dievčatko. Blízky zdroj to prezradil magazínu People, no jej hovorca to označil za špekulácie. Veď zanedlho uvidíme.

Olivia Wilde ukázala svetu syna Otisa

Gwen Stefani zase syna Apolla

A Scarlett Johansson rastúce brucho.

Miranda Kerr v novej reklame:

 

A nakoniec – toto ma tento týždeň celkom pobavilo. Nový frajer Sofie Vergary – Joe Manganiello – učil Conana O´Briena striptérske pohyby.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk