Leighton Meester a Adam Brody spolu radi venčia svoje psy

pridal L 25.7.2014 o 16:34


Okrem toho zdieľajú spoločnú domácnosť, posteľ a kopec ďalších vecí, a sú manželmi. Niektoré celebrity sú šťastné aj mimo červeného koberca, a nemusia o svojom šťastí presviedčať polovicu sveta, aby boli všade na titulke a aby mali keš…

Dvojica je spolu nejaký ten čas, no na červenom koberci sa objavujú len zriedka. Častejšie ich paparazzi nafotia ako sa niekde prechádzajú, venčia psov, a hlavne vyzerajú ako normálni bežní smrteľníci. (Leighton aj bez mejkapu.) Nemajú potrebu sa muckať na každej jednej spoločenskej akcii, pchať sa do spoločnej reality show, či na titulku Vogue.
Svadbu mali začiatkom tohto roka pekne v tichosti na pláži v Kalifornii. Bola to intímna svadba v kruhu rodiny a najbližších kamarátov, nemali potrebu si tam pozvať fotografov a fotky potom predať za milióny. Na verejnosť sa doteraz nedostala žiadna oficiálna a ani neoficiálna fotka zo svadby. Zásnubným prsteňom sa Leighton taktiež pochválila až mesiac po svadbe.

Láska  ako hrom v podaní Leighton a Adama

Leightona a Adam spolu venčia

Leighton a jej snubák







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk