Koho sexy telo?

pridal Lilinka 26.7.2014 o 20:31


Komuže patrí táto vymakaná postavička?

Ak ste tipli Arnieho Schwarzeneggra, zle. Tie plavky nie sú jeho štýl. Ak ste tipli The Rock – Dwayne Johnson, blízko, ale príliš bledé na neho. Ak ste tipli Cameron Diaz, tipli ste správne.

Cameron aj so svojím vyšportovaným telom a novým frajerom Benjim Maddenom dovolenkovala na Sardínii.

Teta Cameron vie ako si vybrať plavky. Načo by si dala na seba niečo, na čom by aspoň mala nakreslené nejaké tie línie presýpacích hodín. Rovno si capne monokiny, ktoré krásne poukážu na jej nedostatky. Jej postava už nie je taká nabušená ako kedysi, no prílišné posilňovanie jej ubralo ženské tvary.

Zatiaľ čo ona plávala v mori, Benji si radšej užíval scenériu Talianska na lodi. Potom sa aj jeho milovaná vyškriabala na loď a zabalila telo do osušky. Neskôr sa išli škriabať na skaly, chvalabohu, už v iných plavkách. Riť Cameron je krutým svedectvom toho, že môžete cvičiť koľko chcete a celula pri vás ostane.

Cameron je na mňa až príliš mužská, no zato herečka je obstojná. Keď ju vo filmoch vhodne oblečú, tak je celkom sexica. Najnovšie ju uvidíme v komédii Sex tape, ktorá bude mať slovenskú premiéru už 31 júla. Trailer si môžete pozrieť pod fotkami.

Dobrý výber plaviek a dobrý uhol fotografa a z Cam je sexica na pohľadanie.

 



Zaradené pod: bikiny, Cameron Diaz, Celebrity, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk