Naya Rivera sa vydala tri mesiace po zrušení zásnub za iného

pridal kara 26.7.2014 o 18:01


Cože? Kim Kardashian sa vydala? A ja som zrušila zásnuby? Haló, manažér? Rýchlo mi zožeňte nejakého chlapa!

Naya Rivera sa vydala. Nie, nie za toho rapera, s ktorým bola zasnúbená ešte v apríli. Za iného. A preniesla tým svoje opakovanie po Kim Kardashian na úplne inú úroveň. Šaty mala veľmi podobné ako Kim, čipkované a s holým chrbtom. A keby sa náhodou stále na Kim nepodobala dostatočne, využila aj služby toho istého hairstylistu.

Toto všetko vám už asi trocha napovedalo, že Naya to nebude mať v hlave úplne v poriadku. Ale ak ešte o tom stále nie ste úplne presvedčení, mám ešte eso v rukáve. Naya sa vydala 19. júla, čo bol plánovaný dátum svadby s jej exsnúbencom Big Seanom.

Obrad sa uskutočnil na tom istom mieste ako svadba Adama Levina, v Cabo San Lucas v Mexiku, vo veľmi úzkom kruhu rodiny a priateľov. S jej novým manželom, hercom Ryanom Dorseym, začala vraj randiť už krátko po rozchode. Aj keď boli dobrými priateľmi už pár rokov, dlhé trvanie tomuto zväzku neveštím. Čo myslíte, vydrží im to aspoň tých 72 dní?

Ryan Dorsey

Ale poviem vám, tieto tajné svadby sú dobrý biznis. Naya a Ryan poskytli fotky magazínu People, a predpokladám, že zadarmo to nebolo.

Novomanželia sa už včera vrátili z Mexika do LA.

Nayin prseň za 150, 000 dolárov







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk