Najhoršie svadobné šaty v histórii ľudstva

pridal kara 28.7.2014 o 7:29


Ktože je táto šupinatá víla Amálka so zažltnutým závojom a rozgajdaným ženíchom?

Chvíľa napätia…

A za otáznikom sa skrýva herečka Piper Perabo. Že kto to preboha je? Piper je predsa tá kočka z Coyote Ugly. Ách, Coyote Ugly, super pesničky, tanečky, Kevin O´Donell, najobľúbenejší film môjho detstva.

Ale vráťme sa k tejto netradičnej svadbe. Piper sa v sobotu vydala za svojho dlhoročného frajera – režiséra Stephena Kaya. Vyzerajú, akoby sa po nejakej divokej párty, ktorá trvala do rána, impulzívne rozhodli, že sa vezmú. Inak si totiž neviem vysvetliť jeho rozgajdané handry a ani špinavé odreté robotnícke bagandže. A už vôbec nie jej šaty alá morská panna. Tie šaty sú pre mňa nepochopiteľný kus odevu a ktokoľvek ich má na svedomí, mal by mu byť udelený trest zošitia rúk na šijacom stroji, nech už nikdy nič podobné nespácha. Nepatrím práve k fanúšikom princeznovských neviest, ale toto nemá hlavu ani pätu. Žltý závoj, strieborné šaty a krémové topánky. Celé to na mňa pôsobí ako nejaká opilecká na poslednú chvíľu zlátaná svadba v Las Vegas. Je to škoda, lebo Piper je pekná žena, ale asi farboslepá. Alebo možno aj úplne slepá.

A ako môžem písať pikošku o Piper a nedať sem toto… Nejako som sa na to navnadila, asi sa večer pokúsim prinútiť drahého, nech si to so mnou pozrie, držte palce.



Zaradené pod: Celebrity, OMG!, Piper Perabo, svadba




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk