Redhead špeciál – 3. časť

pridal Minnie 30.7.2014 o 14:59


Máme tu posledný červený článok – čisto z vašich komentov!

Záverečný článok z každej farby bude stále iba podľa vás, takže sa na to poďme pozrieť. Upozornenie vopred, máme tu 14 krásnych žien (čo je teda dosť), takže sme sa nemohli každej venovať úplne dopodrobna (aj tak je to celkom dlhší článok – boli ste varovaní/é!). Ale žiadne strachy, aj tak sa je na čo tešiť ??

Ako prvú tu máme Julianne Moore, známu z filmov ako napríklad Hannibal, Evolution, Shelter, The Hunger Games, Game Change, The Private Lives of Pippa Lee, Don Jon alebo Crazy, Stupid, Love. Dokopy hrala vo viac ako 50 filmoch a má doma aj zopár cien. Zo začiatku pracovala ako čašníčka, popri herectvu píše knihy pre deti, študovala vo Frankfurte na Frankfurt American High School, s manželom Bartom Freundlichom majú dve deti a miluje čokoládu (aj keď úprimne kto nie ?? ).

Kto by nepoznal Harryho frajerku Ginny. Práve rola sestry Weasleyovej priniesla Bonnie Wright slávu, ktorú má dnes. Po Potterovkách sa stihla ukázať v The Sea, After the Dark, Before I Sleep alebo Legends of Oz: Dorothy’s Return. Začala sa venovať aj réžii, keďže viedla už štyri filmy (napr. Separate We Come, Separate We Go). Venuje sa modelingu, tancuje balet, moderné a africké tance, má rada Nicole Kidman, rada kreslí a stihla sa už zasnúbiť (a hneď aj odsnúbiť) s Jamie Campbell Bowerom.

Gillian Anderson poznáme zrejme hlavne vďaka Aktom X (The X-Files). Okrem toho sa však objavila v kopu ďalších, ako Boogie Woogie, Johnny English Reborn, Shadow Dancer, Sister alebo novinka Our Robot Overlords. S jej prvým manželom ju zosobášil budhistický mních na 17tej jamke golfového ihriska na Hawaii, nerada pozerá svoje filmy, má 3 deti a aktívne sa venuje charite.

Marcia Cross hrala v (opäť ich je strašné množstvo) Profiler, CSI, Everwood, Melrose Place, avšak jej najznámejšia rola je Bree Van de Kamp v seriáli Desperate Housewives. Cvičí yogu, taktiež sa venuje charitám, objavovala sa v reklamách na džúsy, má dve deti a občas si tajne zájde do obchodu s jogurtami, kde si zopár kúpi a tajne ich zje v aute na parkovisku.

Mladulinká Bella Thorne (16) je najznámejšia zrejme vďaka úlohe Ruthy Spivey v seriáli My Own Worst Enemy, ako aj Big Love a Shake It Up. Má aj zopár filmov, napríklad Raspberry Magic, Frenemies alebo Blended. Jej celé meno je Annabella Avery Thorne, má troch súrodencov, zmiešané rodičovské korene a dyslexiu.

No a máme tu aj niekoho z našich končín. Vicu Kerekes snáď netreba predstavovať, možno ste videli filmy Muži v naději, Zejtra napořád, Nedodržaný sľub alebo Nestyda. Jej celé meno je Éva Kerekes, narodila sa vo Fiľakove a vďaka jej milému prízvuku ju sem tam niekto musí nadabovať (hlavne bratia Česi).

Sarah Gray Rafferty poznáme najmä ako Donnu zo seriálu Suits. S manželom Aleksanteri Olli-Pekka Santtu Seppälä má dve dcéry, taktiež má tri sestry a s Gabrielom Machtom (tiež zo Suits) sa pozná už dobrých 20 rokov. Okrem toho hrala vo Falling for Grace alebo, Law & Order, Walker Texas Ranger, Numb3rs alebo Bones.

Jessica Chastain (Miss Julie, Interstellar, Texas Killing Fields, Jolene, The Help, Zero Dark Thirty, Mama, Tar) má trojnohého psíka Chaplina, je vegánka, cvičí yogu, hrá na ukulele a obdivuje Julianne Moore.

Kanaďanka Rachelle Lefevre (Big Wolf on Campus, What About Brian, Boston Legal, Swingtown, CSI, Noel, Twilight, Homefront a kopu ďalších) je aktívna chariťáčka, robí pilates, pracovala v sushi bare, je židovka a kvôli herectvu odišla z vysokej McGill University.

No a máme tu aj osobnosť z nefilmovej branže. Simone Simons je hlavná vokalistka holandskej symfonickej metalovej skupiny Epica. Zatiaľ majú 6 albumov a niekoľko singlov. Má vlastný blog SmoonStyle, kde píše o mejkape, móde a jedle, ako aj o svojom osobnom živote.

Molly Caitlyn Quinn (20) poznáme hlavne vďaka seriálu Castle, kde hrala dcéru Alexis. Okrem toho sa objavila v The First Time, A Christmas Carol, Hansel & Gretel Get Baked a We’re the Millers.

Sophie Turner poznáme ako Sansu Stark z Game of Thrones. Okrem toho hrala v Another Me, The Thirteenth Tale a Barely Lethal. Bola nominovaná na Young Artist Award a má rada seriál Breaking Bad.

Kate Walsh je známa hlavne zo seriálov Grey’s Anatomy a Private Practice. Okrem toho hrala v Scary Movie 5, Bewitched a The Perks of Being a Wallflower. Pracovala v Burger King a Dairy Queen, robila modelku v Japonsku a taktiež založila módnu značku Boyfriend.

Jane Levy (Suburgatory, Shameless, Evil Dead, Nobody Walks, Fun Size) bola kapitánkou futbalového mužstva, hip hop tanečníčkou, má írsko-škótske korene a ešte len 24 rokov.

Taktiež sme naschvál vynechali Rose Leslie, keďže o nej máme pripravenú jej vlastnú pikošku.

Teda, poriadna dávka. Nezabudnite nám dať vedieť, kto je vaša favoritka ?? A nabudúce sa presúvame na čiernovlásky!

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk