Megan Fox na premiére Teenage Mutant Ninja Turtles v Mexiku

pridal Lilinka 31.7.2014 o 10:19


A spolu s ňou aj jej sexy nohy.

Ťažko uveriť, že Megan je menej ako šesť mesiacov po pôrode druhého dieťaťa. Na premiére svojho filmu v Mexiku sa ukázala v perfektnej forme. Zvolila si šaty s dlhým rukávom aby poukázala na jej sexy nohy. Jej tvár už začala prejavovať aj nejaké tie emócie. Vyzerá to tak, že kara mala pravdu a botox z Megan pomaly vyprcháva. Keďže bola šťastná, že konečne môže hýbať tvárovými svalmi, rozdávala vzdušné bozky všade naokolo.

No v živote nemôžete mať všetko, ani Megan nemá. Napríklad v hlave toho veľa nemá. Vo štvrtok na Comic Cone povedala pre magazín PEOPLE:

Yeti je skutočný. A verím si, že keby som niekedy išla na expedíciu, bola by som tá, ktorá by ho našla.

Aká pekná, taká sprostá. Jasné, Megan. Yeti existuje, aj morská panna, jednorožce, zúbková víla. A lochnesská príšera tiež. A v Hollywoode nemá nikto plastiku.

Počula som ešte klebetu, že v dave jej nadšene tlieskala Mariah Carey v tričku s africkými vychudnutými deťmi a nápisom: I want to be slim like these small motherfuckers!

Trailer:

Méééégáááán!…. šiškáááá?!

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk