Dupni na to fáro, nech mi veje háro!

pridal Lilinka 6.8.2014 o 16:22


Nie, toto nie je fotka z filmu Kamarát do deště. Je rok 2014, autá stále nelietajú a Bruce Jenner má nové vlasy.

Najškaredšia žena z klanu Kardashiano-Jennerovcov je vlastne chlap. Žiť medzi toľkými štetkami ženami, to vo vás určite niečo zanechá. V zahraničnom bulváre sa polemizuje, že sa ujo Bruce necháva prerábať na ženu, lebo si dal zbrúsiť ohryzok, napichať hubu, urobiť francúzsku manikúru a prepichnúť obidve uši. A sem tam to vyzerá, že má aj dudy. Podľa mňa to je skôr tými plastikami, že začína vyzerať ako bezpohlavná bytosť. Teraz ku klebetám o zmene pohlavia prispieva aj jeho nový look. S takýmto tutti-frutti účesom si v piatok vyšiel do ulíc.

Jedno sa mu však musí uznať. Teraz fičia ryšavky, teda farbu si zvoli správnu. Len mi nejde do hlavy, či nevie, že existuje balzam na vlasy a vyšiel von s takýmto chemlónom. To Sagvan Tofi mal rovnaký účes, ale omnoho krajšie vlasy. Toto čudo vyzerá ako keby vyhrabal staré bárbiny svojich dcér a nevlastných dcér, odtrhol im vlasy, prilepil si to na hlavu a potom zabudol, že umelé vlasy sa nesmú kulmovať.

Zdá sa priam neuveriteľné, že tento ujo, ktorý vyzerá ako teta, vvyhral v roku 1976 zlatú medailu v desaťboji na olympiáde. To už ani muži nevedia starnúť dôstojne?

Božský Bruce

Podľa sebavedomej chôdze sa s novým účesom cítil sexy.

Hm…nechápem prečo o mne píšu, že sa mením na ženu.

Bruce v roku 1976 – počet plastík:0

Sagvan Tofi (vpravo) pre porovnanie. Komu účes svedčí viac?

Bruce si strihol aj rolu v paródii na Hunger Games, Hangover a xy ďalších filmov: Hungover Games

Keď už som dala link, tak toto je o dosť lepšia paródia, v tej už ale Bruce nehrá, no herci sa podobajú viac: Starving Games







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk