Courtney Stodden a Doug Hutchison sa znovu zasnúbili

pridal Lilinka 12.8.2014 o 7:46


Stará láska nehrdzavie a pedofili zostávajú pedofilmi.

Nebolo to tak dávno, čo sme Court videli šantiť na surfe s neznámym chlapiskom. Mladé vymakané mäsko sa jej asi zunovalo a tak si povedala, že sa vráti k svojmu 54 ročnému exmanželovi. Načo chytať tehličky na bruchu, keď môžete v devätnástich oblizovať 54 ročné ovisnuté bradavky na našľahaných ceckoch a prechádzať prstami pomedzi chlpy na šedivej hrudi. Mňam!

Courtney ich znovuzasnúbenie potvrdila na twitteri, stránke Fishwrapper  a tiež v šou VH1’s Couples Therapy with Dr. Jenn, ktorá bude odvysielaná v septembri.

Courtney: „Doug a ja sme spolu preskákali veľmi veľa, ale nejako nás to všetko opäť zblížilo a potvrdila som si svoju lásku k nemu.“

Doug: „Moja láska a rešpekt pre Courtney sú nekonečné a teším sa na obrad, kde si obnovíme svoje sľuby.“

Krista (mama a manažérka Courtney): „Courtney si uvedomila ako veľmi stále miluje Douga. Naozaj sa veľmi ľúbia a chcú byť spolu.“

VH1’s Couples Therapy with Dr. Jenn

Courtney správu potvrdila aj na twitteri

Opakovanie matka múdrosti:

Courtney hopsala na Dougovi už v šestnástich, keď sa v roku 2011 vzali. Párik, ktorý sa k sebe nenormálne hodil a bola radosť sa naň pozerať, sa odlúčil minulý rok. Problémom bol vraj veľký vekový rozdiel a Court si chcela užívať mladosť a robiť veci, ktoré mladí ľudia robievajú. Teraz po 9 mesiacoch od rozvodu už obaja cítili (najmä Doug), že roky letia a tak s ničím nečakali a rovno sa zasnúbili. Už sa neviem dočkať Courtneyných šiat na prostitútkovský štýl. Dúfam, že trhnú aj tie od kojotky Piper Perabo.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk