Rihanna je divoška

pridal kara 13.8.2014 o 21:10


Rihanna v septembrovom vydaní W magazínu.

Rihanna je na septembrovej titulke W magazínu za divošku. Ale takú naozajstnú, nie iba takú vyzlečenú, ako to u nej býva zvykom. Makeup artista Kabuki, ktorý jej robil makeup na toto fotenie, o nej povedal: „Tá tvár, to telo, tá sebaistota – ten magnetizmus, ktorý v sebe má, je až absurdný. To je niečo, čo sa nedá naučiť.“ K výsledným fotkám povedal: „Mám pocit, že je to trocha zvieracie, ale môže to byť interpretované aj ako domorodé – jednoducho niekto, kto využíva svoje prostredie ako súčasť štýlu. Makeup som robil ako abstraktnú maľbu. Ona ale nepotrebuje šialený makeup na to, aby bola zaujímavá.“

Tieto fotky ale nie sú jediné fotky Rihanny, ktoré sa v septembrovom vydaní magazínu nachádzajú. Nájdete tam aj fotky, na ktorých je 26 ročná Rihanna spolu so 44 ročnou Naomi Campbell a 59 ročnou Iman. Tri generácie čokoládových kočiek pokope. A aj keď sa mi Riha normálne veľmi nepáči, na týchto fotkách vyzerá super. A paradoxom je, že Naomi tam vyzerá najstaršie, aj keď je o 15 rokov mladšia od Iman. Fotky sú klikateľné, aby ste si ich mohli pozrieť vo väčšej kvalite.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk