Kim Kardashian vydáva knihu, nakupuje domy a plače, že má veľkú riť

pridal kara 13.8.2014 o 19:58


A prebaľuje bábätká u Jimmyho Kimmela. A snaží sa o druhé dieťa. A otravuje nám život každým jej prdnutím.

Začnime tým najabsurdnejším. Kim vydáva knihu. Ale pozor, to nie je všetko. Kim vydáva knihu jej selfie fotiek. Chudák Gutenberg sa musí v hrobe obracať. „Kniha“ výjde 7. apríla 2015 bude mať 352 strán a bude zaplnená jej fotkami zo sociálnych sietí, ale aj tými, ktoré sme ešte nevideli. Ak si toto dielo kúpi čo i len jeden človek, ľudstvo je navždy zatratené a odkázané na nevyhnutnú apokalypsu. Tuším začnem stavať archu, mám obavy.

A pokračujme tým druhým najabsurdnejším v poradí. Jej pokusmi presvedčiť nás, že jej riť nie je silikónová, ale len tučná. Kim si minulý týždeň vylievala srdce na twitteri a nariekala, že stále nemá naspäť svoju predpôrodnú váhu, že začína s diétou, a že jej riť a boky už boli veľké aj predtým, ale teraz sú priam obrovské! Kim, mám super nápad ako sa ich zbaviť! Stačí len zavolať plastickému chirurgovi, nech ti odtiaľ vyberie tie implantáty väčšie ako tvoja hlava. Je trocha paradox, že Kim ide vo veľkom chudnúť a pritom sa vôbec netají tým, že sa aktívne snažia o druhé dieťa. A vraj si to snaženie naozaj užívajú.

Kim bola minulý týždeň aj v šou u Jimmyho Kimmela a súťažila tam v prebaľovaní hračkárskych bábätiek. Na neuverenie, vyhrala. Tipujem, že to vymyslel jej PR agent, aby ľudia uverili, že sa o malú naozaj stará ona, takže ju asi pestúnka tesne pred šou učila prebaľovať.

Porozprávala aj o svojej svadbe a aj o tom, že mená hostí mali vyryté v stole. Čo bol trocha problém, keďže jej niekto odriekol na poslednú chvíľu. No kto to bol prezradiť nechcela. Predpokladám, že nechcela nabonzovať Beyoncé a JayZího. Ale keďže zo svadby ušiel aj jej brat, možno narážala aj na neho.

A takto vyzerala, keď išla na natáčanie.

Kim a Karol ale majú aj ďalšie novinky. Kúpili si nový barák, len za 22 melónov dolárov. Tento skromný príbytok sa nachádza na pozemku o veľkosti 14, 000 metrov štvorcových.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk