Ashley Greene objavila posilku

pridal Lilinka 14.8.2014 o 17:09


A čo je dôležitejšie, aj solárko.

Časy, keď Ashley vyzerala ako pätník pri ceste (aj farbou, aj hmotnosťou), sú definitívne preč. Ashley alias Alice bystrozraká z Twajlajtu nám decentne nabrala farbu aj svalovú hmotu.

S fľašou vody a rafinovanom tope, ktorý poukazoval na jej vytvarované paže sa pred pár dňami prechádzala po Beverly Hills. V čiernych šatách nakupovala nejakú zeleninu. Veď je predsa Greene.

O tom, že posilňuje, treba dať vedieť celému svetu, tak o tom aj twítovala.

“Skutočný príbeh. Nevedela som, že tieto svaly existujú... ale existujú... a bolia!“

Ashley má svalovicu z kickboxu. Tlieskam! Buď rada, že si nevyskúšala 30 dňovú výzvu na super vytvarovanú riť, kde začínaš 50 drepmi a na tretí deň potrebuješ dôchodcovské odrážadlo a za hrsť tabletiek od bolesti plus extra veľkú kravičkovú čokoládu na nervy, lebo si sa nechala napáliť takou pitchovinou. By si nadobudla novú schopnosť – predpovedať počasie kolenami.

Vyzerá to tak, že Ashley momentálne prežíva dobré obdobie. Dobre vyzerá, zdravo žije a s frajerom (Paul Khoury) jej to klape. Takto rúčka v rúčke sa spolu prechádzali pred necelými dvoma týždňami.

Len tak z nostalgie si zaspomínajme na Ashley žiarivejšiu ako veci vyprané vo vaniši. Takú žiarivú, že aj vybielené zuby Rossa Gellera by pri nej zbledli závisťou, no stále by neboli také žiarivé ako ona. Takú žiarivú, že ľudia v Hollywoode museli nosiť slnečáky pri stretnutí s ňou. Tí jej ďakujú, že môžu okuliare odložiť. Ale nie veľmi ďaleko, lebo je tu ešte Ed Sheeran.



Zaradené pod: Ashley Greene, bikiny, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk