Justin Bieber si nečakane oholil fúzy

pridal Lilinka 22.8.2014 o 14:48


Beliebers sú v šoku! Bieberov boľševický knírek je už minulosť.

Tri chĺpky nebojácne sa týčiace nad jeho nevymáchanou papuľou sú preč. Škoda ich, troch mušketierov, keď už aj štvrtý začal rašiť. Justin sa zbavil svojich troch ukazovateľov toho, že je chlapec, ktorému sa práve začala puberta, a znovu je z neho dievka súca na vydaj. Aj keď nemal také fúzy ako moja suseda z tretieho, bola s nimi sranda. Už mu nebudú každé ráno viať v prievane z okna, keď sa prebudí. Beliebers sú zničení. Konečne im svitla nádej, že z Justina raz bude minimálne taký mužný a chlpatý chlap ako Hugh Jackman keď bol v prváčik, a on sa oholí. Ostali im len oči pre plač. Justin má teraz lepšiu a jemnejšiu pleť ako drvivá väčšina z nich.

Beliebers, príjmite moju kondolenciu. Plačem za smrťou takých vzácnych chlpov. Viem, že pre vás veľa znamenali. Justin mal najkrajší knírek ženy po päťdesiatke široko-ďaleko. ??

Takýto veľký krok bolo treba poriadne zdokumentovať. Vo videu si Justin nakydal na tvár barbus (nechápem prečo aj na zvyšok tváre), a za pomoci kamaráta, ktorý mu robil inštruktora, keďže sa holil prvý krát, to prežil bez vykrvácania.

A takto sa to má robiť naozaj

 



Zaradené pod: Celebrity, Justin Bieber, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk