Ako býva Jennifer Aniston?

pridal kara 24.8.2014 o 20:00


Jennifer býva so snúbencom Justinom Therouxom v Bel Air v Los Angeles.

V tomto baráku za 21 miliónov dolárov spolu bývajú už rok. Dom má štyri spálne, šesť kúpeľní, bazén, vínnu pivnicu, výhľad na more a aj na mesto. K domu, ktorý má 1200 metrov štvorcových, patrí aj dom pre hostí. Dom v roku 1965 navrhol vychytený architekt A. Quincy Jones.

Pri hľadaní obrázkov som natrafila aj na jej adresu. To musí byť celkom na prd, keď ste hollywoodska hviezda a na nete je zavesená vaša adresa. Jen býva na 901 Airole Way. Ak neveríte, tu máte pohľad cez google earth.

A tu cez google street view:

Jennifer si na pekné domy potrpela vždy. Ten predošlý sa mi ale páčil viac ako ten aktuálny, preto som sa rozhodla prilepiť vám sem aj ten. Jen ho kúpila v roku 2006 za 13, 5 milióna a o päť rokov neskôr ho predala za 38 miliónov dolárov. Treba ale povedať, že dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. V roku 1970 ho navrhol architekt Harold W. Levitt a dizajnér Stephen Shadley, s ktorým pracovala na prerobení domu, prezradil, že ho museli v podstate skoro celý zbúrať a nanovo postaviť. A tiež aj to, že Jennifer sa veľmi aktívne podieľala na návrhoch, dokonca nejaké aj sama nakreslila. Spoločným dielom sa potom pochválili v roku 2010 v marcovom vydaní Architectural Digest.

Ktorý sa vám páči viac?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk