Čo týždeň dal

pridal kara 25.8.2014 o 5:43


Ajajááj, problémy v raji a rozvod za dverami. Tak to momentálne vyzerá v domácnosti Mariah Carey. Tento týždeň sa objavili správy, že medzi Mariah a jej manželom Nickom Cannonom to neklape.

Blízky zdroj povedal pre E!News: „Nežijú spolu už nejakú dobu. Nie je to z ničoho nič. Nevychádzajú spolu. Mariah to chce ukončiť a pracuje sa na tom už niekoľko mesiacov, aj preto sú jej domy na Bahamách a v Bel Air na predaj.“ Reči potvrdil už aj samotný Nick, z čoho má údajne celkom problémy: „Problémy v raji. Žijeme v iných domoch už pár mesiacov. Sústredím sa na deti.“ Hovorca Mariah povedal len: „Mariah sa sústredí na turné a na deti.“ Možno keby sa obaja nesústredili len na deti, ale aj jeden na druhého, problémy by aj vyriešili. Odstraňovanie Nickovho polmetrového tetovania z chrbta bude asi celkom bolieť. Mariah, Mariah…tento problém asi nezmizne tak ľahko, ako tvoje kilá navyše.

Ideálne to nie je ani u Ciary. Podľa nových informácií to vyzerá tak, že jej drahý Future ju podvádzal dlhodobo s jeho stylistkou Tyrinou Lee, ktorá asi nemá chrbtovú kosť, keďže musela vedieť o jej tehotenstve a neskôr bábätku. A vôbec o nej. No fuj, chúďa Ciara. Nie aby bol henten ohyzd rád, že sa na neho taká pekná baba vôbec pozrela, ale urobí jej toto. Podľa jej kamarátov je veľmi zahanbená a nehnevaná a nekomunikuje s okolím. Ale ona asi nie je tá, ktorá by sa mala hanbiť…

Skončil aj ďalší párik. Zac Efron a Michelle Rodriguez si užili leto a išli od seba. Aj keď Zac by údajne chcel pokračovať… Jeho kamoši to potvrdili pre UsWeekly s tým, že vedel do čoho ide, ale fakt sa do nej zakukal a má ju zrejme radšej než ona jeho.

Rozišli sa aj Meg Ryan a John Mellencamp. Škoda, boli ako také dve hrozná. Randili spolu tri roky.

Pokračujú ale Jennifer Lawrence a Chris Martin. Zdroj prezradil pre E!News, že nedávno si vyrazili na rande do Wolffer Estate Vineyard v New Yorku, kde spoločne oslávili Jenniferine 24. narodeniny. Vraj to bolo super romantické, pozreli si spolu západ slnka a v tichosti odišli.

Celkom po hlave do toho skočili Ian Somerhalder a Nikki Reed. Už spolu bývajú. Sťahovanie prebehlo len tri týždne po tom, čo začali randiť. Zdroj to potvrdil pre Us Weekly a dodal, že bývajú v Atlante, kde Ian natáča novú sériu Vampire Diaries.

Stacy Keibler porodila. V stredu sa jej narodilo dievčatko Ava Grace Pobre.

Porodila aj priateľka Peteho Wentza – Meegan Camper, ktorú som až do dnešného dňa nepoznala, ale podobá sa na jeho exmanželku Ashlee Simpson. Narodil sa im syn, ktorý si toho asi dosť vytrpí kvôli menu – Saint Lazslo.

Tento týždeň priniesol zlé správy pre obscénnu Miley. Kvôli jej nenormálnemu chovaniu jej vláda Dominikánskej republiky zrušila koncert, ktorý mal byť 13. septembra. Dobré vedieť, že aspoň nejaká vláda robí niečo normálne…

Kim Kardashian asi nemá doma zrkadlo. Od začiatku jej prísnej diéty už schudla 3 kilá a zrejme to chcela ukázať svetu, no prečo si na to zvolila práve tento nepochopiteľný odev za 3000 dolárov nevedno.

Jennifer Hudson má zvláštnu rodinu. Jej nevlastný brat Stephen Angelo Simpson bol tento týždeň zatknutý po tom, čo v pondelok dobodal nového priateľa jeho exmanželky do tváre. V októbri 2008 jej bývalý švagor zabil matku, brata a synovca, tak dúfajme, že toto bola už posledná tragédia v jej rodine.

Selena Gomez ešte stále nemá rozum. Tento týždeň ju natočili fanúšikovia, ako si jazdí na motorke po LA. Samozrejme, zase s Justinom…

Nicki Minaj tento týždeň zverejnila na youtube nové video. Ževraj to má byť klip k pesničke, nie upútavka na porno, ale ja vám teda neviem…

Taylor Swift oznámila, že bude mať nový album a zverejnila nový singel a videoklip:

Jimmy Fallon holil Jareda Leta:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk