Sexoš: Josh Hartnett

pridal Lilinka 27.8.2014 o 7:01


Čo nové má lámač sŕdc z filmu Pearl Harbor?

Akoby to bolo včera, čo som ochkala nad ním aj Benom Affleckom počas filmu o vojne, ktorú som ani náhodou nevnímala. Och, ako som závidela Kate Beckinsale, že sa s ním muckala na padákoch. Vtedy som si ešte myslela, že sú to záclony. ?? A v júni to bolo už 13 rokov od premiéry filmu Pearl Harbor.

Josh Hartnett bol vtedy súčasťou mokrých snov hádam každej puberťáčky a čumákoval na nás z obálky každého Bravíčka časáku. Potom sa však vytratil zo svetla reflektorov, a to preto, že ho úspech veľmi vystrašil. Odmietol slušnú zbierku filmových rolí, ktoré by ho vyšvihli vysoko na vrchol, a tým narobil vrásky svojím agentom.

V apríli povedal pre stránku Details:

O svojom úspechu…

Bol som na obálke každého časopisu. Naozaj som nemohol nikam ísť. Necítil som sa dobre vo vlastnej koži. Bol som sám a neveril som nikomu, tak som sa vrátil späť do Minnesoty a obnovil vzťahy so starými priateľmi. Skončil som dávaním sa dokopy s mojou starou frajerkou zo strednej – a nenatáčal som nič 18 mesiacov.

O tom, prečo odmietol veľké filmové roly…

Spiderman bol niečo, čo sme zvažovali. Aj Batman. Ale nejako som vedel, že tie roly mali potenciál definovať ma, a to som nechcel. Nechcel som byť po zvyšok svojej kariéry označovaný ako Superman. Možno som mal len 22, ale videl som to nebezpečenstvo.

O tom, čo prišlo po odmietnutí rolí…

Medzi mojim manažérom a agentmi bolo veľa hádok, v ktorých sa snažili prísť na to, na koho hodiť vinu. Dostali sme sa do bodu, kde sme už viac neboli schopní spolupracovať.

Josh aj napriek svojmu postoju k sláve a Hollywoodu natočil viac ako 10 nezávislých filmov, ktoré však neboli veľmi úspešné.

Najnovšie ho môžete vidieť…

v hororovo-fantazijnom seriáli Penny Dreadful ( máj 2014)

 

a vo filmoch Parts Per Billion (2014)

 

a The Lovers (2014), v ktorom si zahral so svojou terajšou priateľkou Tamsin Egerton, s ktorou randí od roku 2012 (tá blondska).

 

a teraz už fotky:

Milý Josh, aj tak si dostal nálepku. Všetci si ťa pamätajú ako toho z Pearl Harboru, ktorý prebral frajerku svojmu mŕtvemu kamošovi Benovi Affleckovi. ??

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk