Ktože je to, ktože?

pridal Lilinka 29.8.2014 o 19:18


Napoviem vám. Je to žena, takže Conchita to nie je. A nie je to ani Gaga. Nemusíte sa báť, kľudne môžete rozkliknúť.

Táto diskoguľa s tromi ružovými brmbolcami zabalená v prešívanej deke je Beyoncé. Tá nafotila pár fotiek pre časopis CR Fashion Book – kolekcia jeseň/zima 2014.

Keď chcú celebrity v dnešnej dobe šokovať, musia sa zahaliť od korienkov vlasov až po nechty na nohe. Ale čo sa budeme čudovať. Furt chodia s holými ceckami, dierami na riti a body zarezaným v chachajdách. Keď bola Riha zahalená od hlavy po päty, tak môže byť aj Bey. Ale cecky aj tak uvidíte. Aj keď nie celé.

Okrem týchto prefotošopovaných fotiek, pri ktorých som myslela len na to, že na také dlhé vlasy by sa míňalo kure*sky veľa kondicionéru a že má nejaké vykĺbené nohy, je Bey ešte aj poetka. Jej interview bolo premenené na báseň o jej alter egu (Sasha, pódiová štetka) a o láske k jej dcére Blue Ivy. Lebo my nevieme, že ju strašne ľúbi, keď ju dotrepala aj na odovzdávanie cien VMA, na ktorom sa to hemžilo štetkami tverkujúcimi speváčkami a hulákalo to tam tak, že malá o pár rokov bude musieť nosiť načúvací prístroj.

Najnovšie Bey naložil aj jej tatko Mathew Knowles, manažér skupiny Destiny´s Child, ktorý v interview pre rádio KRBE pod vplyvom séra pravdy (pravdepodobne vodky) povedal, že incident vo výťahu bol len reklamný ťah – “Jedi mind trick“. Tiež sa vyjadril, že si myslí, že skupina sa dá znova dokopy a že s dcérou majú stále blízky vzťah a hovoria spolu každú nedeľu. Klebetí sa totiž, že dcérenka na neho zvysoka kašle. Nuž, som zvedavá čo mu po tomto rozhovore povie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk