Priatelia sú späť (tak trochu)

pridal kara 29.8.2014 o 18:48


Na svedomí to má Jimmy Kimmel.

Ten sa totiž rozhodol, že keď už má vo svojej talk show Jennifer Aniston, nechá spraviť repliku Monikinej kuchyne, zavolá Courteney a Lisu a zahrajú si scénku, ktorú sám napísal. Jimmy hral Rossa. A kde zostali Joey a Chandler? Sorry, tí zomreli.

 

Priatelia sú späť ale ešte aj v trocha inej forme. 22. septembra to bude už 20 rokov od premiéry prvého dielu.

Pri tejto príležitosti sa Warner Bros a kaviarne Eight O´Clock Coffee, že otvoria v New Yorku repliku kaviarne Central Perk. Kaviareň tam ale nebude na stálo, takže odporúčam bookovať letenky. Nájdete ju na 199 Lafayette Street. Priateľov tam síce nestretnete, ale Gunthera áno. Celá udalosť sa celkom trefne volá „The One With the Free Coffee“.

Jennifer u Jimmyho porozprávala aj o tom, že ochutnala materské mlieko jeho ženy (asi by som už mala prestať pozerávať tých Priateľov, hneď som si totiž spomenula na diel, kde Ross nechcel ochutnať Caroline mlieko)

A porozprávala aj o svojej Ice Bucket Challenge:

Jennifer sa tento týždeň neobjavila len u Jimmyho, ale aj v relácii Today, kde s ňou robil rozhovor Carson Daly. O Jennifer teraz budeme asi viac počuť, keďže promuje svoj nový film Life of Crime. V tomto rozhovore ale porozprávala aj o tom, aký je na ňu vyvíjaný tlak kvôli svadbe a deťom, a že jej hodnota ako ženy by nemala byť nižsia len preto, že nemá deti.

Jennifer v stredu na LA premiére Life of Crime:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk