Angelina a Brad sú už manželia

pridal kara 28.8.2014 o 22:34


Vzali sa v sobotu vo Francúzsku.

Keďže svadba prebehla v tajnosti, svetu to oznámil ich hovorca: „V sobotu 23. augusta sa Angelina Jolie a Brad Pitt zosobášili v prítomnosti priateľov a rodiny v malej kaplnke v Chateau Miraval vo Francúzsku. Bol to civilný obrad.“

Po deviatich rokoch spolu, dvoch rokoch zasnúbenia a šiestich deťoch bolo načase. Hovorca prezradil aj nejaké detaily. Angelina kráčala k oltáru po boku Maddoxa a Paxa, zatiaľ čo Zahara a Vivienne rozhadzovali lupene kvetov pozbierané zo záhrady. Shiloh a Knox niesli prstene.

Už sa našli aj tajné zdroje, ktoré vykecali, čo mala Angelina na sebe. Mala biele šaty, ktoré boli síce veľmi klasické, ale aj veľmi blízke jej štýlu, z čipky a hodvábu. Mala aj závoj a aj zlatý prívesok, v ktorom bola fotka jej zosnulej mamy. Keď jej Brad zdvihol závoj, povzdychol od úžasu z toho, aká bola krásna. Ich synovia mali rovnaké krémové obleky, zatiaľ čo dievčatá mali šaty rozdielne – každá si vybrala sama a vyrobili sa im na mieru. Som zvedavá na fotky, ak nejaké uvidíme (ale myslím, že áno, keďže aj fotky svojich čerstvo narodených detí zatiaľ vždy predali).

Brad vo štvrtok ukázal obrúčku. Prstene im navrhol dizajnér Robert Procop, ktorý s Bradovou pomocou navrhoval Angeline aj zásnubný prsteň. Snubák bol v hodnote pol milióna dolárov, ale obrúčky vyšli len na 10, 000.

Chateau Miraval







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk