Odvážny hacker vám prináša holé cecky Kate Upton a Jennifer Lawrence

pridal kara 1.9.2014 o 16:00


A keby len cecky…

Akí sú tí hackeri obetaví ľudia. Aktuálne sa jeden obetoval pre nás všetkých, hackol 100 celebritám iCloud a priniesol nám v premiére holé fotky Kate Upton a Jennifer Lawrence. Tie ďalšie nás moc nezaujímajú. Ale na zozname hacknutých je napríklad aj Candice Swanepoel, tak možno ešte niečo zaujímavé uvidíme.

Ktovie ako dopadne tento nešťastník, keďže hacker, ktorý zverejnil dve nahé fotky Scarlett Johansson, dostal 10 rokov natvrdo.

Celú záležitosť už vyšetruje FBI a aj spoločnosť Apple. Podľa dostupných info to vyzerá tak, že dievčatá už mali fotky dávno vymazané a napriek tomu boli uchovávané na serveroch, takže celkom priekak.

Kate a ani Jennifer sa ale veľmi nepáči, že ich súkromné fotky takéhoto charakteru putujú krížom krážom po internete, a tak sa rozhodli situáciu riešiť cez právnikov a odserká si to každý, kto ich bude šíriť. A keďže vám chceme prinášať pikošky aj naďalej, tieto fotky u nás nenájdete. Ale nezúfajte,  kto hľadá, ten nájde. ??

A keďže ste sa sem asi prišli pokochať a nič sa nekoná, tu máte aspoň nejaké bolestné.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk