Sexoška: Lyndsy Fonseca

pridal Minnie 2.9.2014 o 19:12


Pekná tvárička, ktorá dokonca priznala, že Hollywoodske ženské celebrity stoja za hovno.

No, možno sa takto presne nevyjadrila. Povedala len, že nájsť dobrú ženu v Hollywoode je naozaj ťažké (čo je teda pravda). Zistila to už vo svojich 13tich, kedy sa do L.A. presťahovala na žiadosť svojho agenta a pomaly sa začlenila do kolektívu celebritiek. Obsadili ju totiž do jej prvého projektu The Young and the Restless, ktorý jej dopomohol k ďalším rolám.

Lyndsy sa narodila v Oaklande v Kalifornii (1987). Má aj mladšiu sestru, Hannah Leigh, ktorá sa snaží ísť v sestriných šľapajách herečky. Sú skvelé kamarátky a rady si spolu pozrú dobrý seriál v telke.

Pamätať si ju môžete z filmov I Do, They Don´t, Ordinary Miracles, Scarlett, alebo Kickass 1 a 2. V nejakej tej časti bola aj v seriáloch Waterfront, C.S.I.:Kriminálka Las Vegas, Dr. House, Heroes, Big Love alebo Desperate Housewives.

Ou, a aby som nezabudla – má portugalské korene, rada papá sushi, robí pilates, má rada seriál Breaking Bad, tancovanie a okusuje si nechty.

No a teraz pictures.

Páči, nepáči? Dajte nám vedieť ??

lindsy fonseca







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk