Majka z Gurunu a Dr. Evil

pridal Lilinka 2.9.2014 o 12:09


Alias Rita Ora a Hugh Jackman zhadzujú porast.

Ide jeseň a opadávajú nielen stromy. Speváčka Rita Ora, ktorá už nie je frajerka Calvina Harrisa, si povedala, že by jej svedčal kratší blonďavý bob. Bohužiaľ, toto nevychytala. Výsledný efekt mi evokuje Majku z Gurunu, ktorá padla z oblakov rovno na hlavu. Pádom z oblakov (alebo skôr zo stoličky u kaderníka) prišla aj o poslednú štipku vkusu. To, čo si dala na seba, v kombinácii s helmoidným účesom a patriotskými tichoyebkami, pôsobilo maximálne antisexy. Aj keď Rita je väčšinou vyňadrená poriadne otvorene, nebyť centimetrovej vrstvy mejkapu, pomýlila by som si ju s chlapcom. Ak ste videli Bellu Thorne vo filme Blended, viete o čom hovorím. Ak nie, vo fotkách máte porovnanie. Druhý outfit mi pripomenul kolotočárov. Viem, že teraz fičia masívne reťaze, ale táto vyzerala akoby ju ukradla nejakému statnému pitbulovi. Chodiť so zámkom na krku je teraz tiež cool? Však jej to skriví chrbticu. Nehovoriac o tom, že v noci nepotrebuje ani odrazky. Ak je módne vyzerať ako chodiaca dúha, tak ďakujem, neprosím. To už radšej prežijem Swiftkine šaty od babičky, alebo ako to vy voláte – retro.

Ďalší človek, ktorý zhodil porast je Hugh Jackman. Ten sa konečne zbavil kozej briadky, ktorú mal kvôli role vo filme Peter Pan. Samozrejme, že aj on si to všetko zdokumentoval. Keďže je teraz na koleno zhora aj zdola, vyzerá trošku ako fešnejší Dr. Evil z filmu o Austinovi Powersovi. Nie je to taká brutálna zmena ako pri Bieberovi, ale aj tak sa neviem dočkať momentu, keď mu konečne dorastú vlasy a začne vyzerať opäť je*avične.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk