Angelina Jolie ako nevesta

pridal kara 2.9.2014 o 10:15


Prvé fotky zo svadby Brada a Angeliny sú na svete.

Angelina a Brad sa rozhodli svoje svadobné fotky poskytnúť hneď dvom magazínom. Tými šťastnými sa stali magazín People a Hello.

Angelinine šaty z ateliéru Versace boli naozaj netradičné. Závoj a vlečka boli dekorované kresbami jej detí. Tieto kresby na šaty aplikoval Luigi Massi. „Luigi je pre mňa ako rodina a nevedela som si prestaviť, že by mi mal šaty robiť niekto iný. Pozná moje deti a bola naozaj zábava dávať to všetko dokopy.“ A zatiaľ čo celý svet padá na kolená z tohto nápadu, ja som opäť nepochopila. Také pekné šaty takto pokaziť. Šašo jeden počmáraný.

„Bolo pre nás dôležité, aby bol tento deň pokojný a plný smiechu. Bol to naozaj výnimočný deň, ktorý sme mohli zdielať s našimi deťmi, veľmi šťastný moment pre našu rodinu, “ povedali novomanželia magazínu People.

Hovorí sa, že Francúzsko si vybrali kvôli tomu, že Angelina sľúbila svojej mame pred smrťou, že s Bradom sa vezmú práve tam. K otcovi ale také vrúcne city neprechováva, keďže ten na svadbu pozvaný nebol a údajne sa všetko dozvedel z médií rovnako ako my.

Angelina už ukázala obrúčku







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk