Liam sa pripravuje na Miley

pridal Lilinka 7.9.2014 o 18:32


Ex snúbenec miss Retardus Liam Hemsworth sa po jej láskyplnom vyjadrení v Austrálii tak veľmi vyľakal, že si pri úteku zabudol obuť topánky. Alebo mám ešte jednu teóriu.

Patrónka homelesákov sa vyjadrila, že stále miluje Liama. Potom to dorazila vetou, že aj on miluje ju, aby nevyzerala ako úplný retard. Napriek tomu ako retard vyzerala. Liam sa to dopočul a odvtedy chystá obranné opatrenia. Ledva sa mu podarilo vymotať sa z pavučín jej lásky, a ona znova útočí. Po jej vyjadrení o perfektnom rande nám je jasné, prečo boli spolu. Musí minimalizovať riziko toho, že sa jeho šialená, vyňadreno vychachajdená a vygumičkovano vyjazyčená ex k nemu dostane. Keďže Miley nie je ako bežný psychopat a cvičí a twerkuje, musel sa uistiť, že zvýši svoju šancu na únik pred ňou. Preto neváhal a vyhodil topánky, ktoré by ho mohli brzdiť. Po obchodoch začal nakupovať zásoby do atómového protiretardusového krytu. Vodu už má. Zatiaľ ju využije pri bežeckom tréningu a neskôr pri vytrvávaní v bezpečí krytu. Od Miley sa treba držať ďaleko. Jej retardovanosť je totiž vysoko toxická a nákazlivá. Nechceli by ste aby vás toto dievča, ktoré líže všetko a všetkých, ktorí jej prídu pod ruku, oblizlo. Odstrašujúcim príkladom nákazlivosti je Mileyna manka, ktorej vyrašili rovnaké zubiská ako má jej dcéra. Nakazená je aj selfie mániou, a tak spolu ako dve hrozná hrdo pózujú na priyebaných umeleckých selfie fotkách, ktorým porozumie asi iba pokusný králik v drogovom laboratóriu. Miley už vypustila do sveta aj tanec lásky zvaný Hollywood, ktorým asi chce Liama privolať späť. Držíme ti palce Liam, run, run! Bola by totiž hrozná škoda, keby si svoj excelentný genetický materiál sprzdnil s ňou.

Liamov vystrašený pohľad hovorí za všetko

Kam sa hrabe ebola. Svet zahynie vírusom Retardus. Takto vyzerajú nakazení. Príznaky sú kombináciou besnoty, exhibiconizmu, stratou sebareflexie, narcistickou poruchou, demenciou a posadnutosti diablom. To jest neukojiteľná potreba fotiť selfie, oblizovanie čohokoľvek, obnažovanie genitálií a večné chytanie sa za ne, pokles IQ po 50 a rečové poruchy. Keď niekoho takého stretnete, tak ho rýchlo ovaľte lopatou po hlave a berte plecia na ramená. Alebo nohy na plecia? To je jedno. Retardus epidémia je na spadnutie.

Hollywoodsky tanec lásky. No kto by nechcel počúvať tento nežný hlások po zvyšok života?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk