Ritnatá Miley

pridal Lilinka 14.9.2014 o 13:02


Miley Retardus a jej nová riť koncertovali v Portoriku.

Najnovšie totiž chce byť rovnako ritnatá ako Nicki Minaj. Preto sa na svojom Bangerz Tour predstavila portoričanom v novom sexy kostýme, ktorý zahŕňa vypchatý umelý zadok. Rovnaké, len trošku opálenejšie riťky mali aj jej tanečnice. To, že táto deva už nevie čo od radosti, vieme. Keďže genetiku neoyebe, tak stavila na túto umelú náhradu a twerkovanie nabralo nový rozmer. Potom v prapodivnom kostýme vesmírnej kovbojky opľúvala fanúšikov. Deti sa doma určite tri dni neumývali a rýchlo si fotili pľuvance od idola, ktorý ich ofľusal. Potom Miley šermovala s gigantickými jointami. Jediné, čo som nepostrehla bola hudba. Hudbu väčšinou ľudia na koncertoch očakávajú. Teda okrem Mileynho porncertu.

Aké je to byť rodičom Mileynej fanúšičky? (V hľadisku vpravo) ??

 

pre porovnanie: aj Ellen DeGeneres twerkovala s Nicki Minaj

Nedávno vyšli aj necenzurované fotky z V Magazínu, na ktorých opäť ukazuje kozy. Fotil ju Karl Lagerfeld, obdivovateľ Conchity Wurst. Už sa mi to zdá prudérne. Mňa už na nej nič neprekvapuje. Pravdupovediac, začína to byť otrepané. Keby to aspoň striedala ako Rihanna, že aspoň občas sa oblečie. Ale nie. Videli sme jej cecky, umelý penis a holú chachajdu ošahávanú fanúšikmi, zase cecky ošahávané fanúšikom, cecky so zmrzlinou a teraz umelú riť. Teším sa na generáciu, ktorá z jej fanúšikov vyrastie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk