Čo dva týždne dali

pridal kara 17.9.2014 o 21:57


Pohodlne sa usaďte, prineste si jedlo, pitie, vreckovky, vypnite mobilné telefóny a čítajte. Toto bude nadlho. Za posledné dva týždne sa toho udialo naozaj veľa, no ako naschvál ma zmohla choroba, takže si to všetko zrekapitulujeme až teraz.

Ako sme vás už informovali na našom facebooku, 4. septembra zomrela komička Joan Rivers. Po komplikáciách pri operácii bola pripojená na prístroje, no svoj boj prehrala. Pohreb sa konal 7. septembra na Manhattane a bol plný celebrít a smiechu, tak ako si Joan želala. Zúčastnili sa napríklad Kelly Osbourne, Sarah Jessica Parker, Whoopi Goldberg, Donald Trump, Hugh Jackman, Howard Stern a mnohí ďalší. Lekára, ktorý sfušoval jej operáciu, už vyhodili, a dnes vyplávalo na povrch to, že si dokonca odfotil selfie s Joan, keď už bola v anestéze. Na Joanin život si zaspomíname v pripravovanej pikoške Hviezdne nebo.

Minulý týždeň zomrel aj otec Nicole Kidman, Dr. Antony Kidman, pri nešťastnom páde v hoteli v Singapure, kde bol navštíviť svoju najmladšiu dcéru. Podľa hovorcu je rodina v šoku a prosí o súkromie.

Alyssa Milano 4. septembra porodila dievčatko. S manželom Davidom Bulgiarim sa asi nevedeli rozhodnúť medzi menami Elizabeth a Isabella, a tak vzniklo nezvyčajné ale celkom pekné Elizabella Dylan Bugliari. Elizabella prišla na tento svet s mierami 49, 5 cm a 3400 gramov a takto sa zoznamovala so svojím starším bratom Milom.

4. septembra sme sa dozvedeli aj o ďalšom celebritnom bábätku. Hovorca Scarlett Johansson potvrdil, že sa jej narodila dcéra Rose. Žiadne ďalšie informácie jej hovorca neposkytol, ale niektoré zdroje uvádzajú, že malá Rose sa narodila už 19. augusta.

V piatok 12.9. porodila Eva Mendes dcéru Ryanovi Goslingovi. Keďže nepotvrdili ani tehotenstvo, nejaké oficiálne oznámenie a fotky asi čakať nemôžeme, ale potvrdilo to niekoľko zdrojov hneď niekoľkým médiám. Vraj sú strašne šťastní a pri pohľade na ich dcérku obaja plakali.

O tom, že Shakira čaká druhé bábo, sme vás už informovali. Teraz už vieme aj čo čaká. Čaká ďalšieho chutného chlapca. Potvrdila to v tom istom rozhovore, v ktorom potvrdila aj svoje tehotenstvo, no španielsky Cosmopolitan si túto informáciu šetril pre tých, ktorí ich kupujú.

Tehotná je aj Liv Tyler. Správy nie sú potvrdené od hovorcu, ale od niekoľkých blízkych zdrojov. Minulý týždeň si vykračovala po New Yorku s rastúcim bruškom. Dieťa vraj čaká s dobrým kamarátom Davida Beckhama – Daveom Gardnerom, s ktorým ju v poslednom čase hneď niekoľko krát nafotili, ako sa držia za ruky, túlia, bozkávajú, a boli aj na spoločnej dovolenke v Španielsku.

Dieťa čaká aj herečka Sara Gilbert. Na dieťa sa tešia spolu s jej manželkou Lindou Perry. Oznámila to 9. septembra s šou The Talk, kde sa kvôli tehotenstvu nemohla zúčastniť segmentu Face Your Fears. A ako inak, všetci začali skákať, jačať, plakať a afektovať. Pred pustením videa si teda radšej stíšte zvuk na reprákoch.

Tehotná Milla Jovovich na filmovom festivale v Benátkach ukázala prvýkrát svoje rastúce bruško.

Zatiaľ čo George Clooney plánuje svadbu, jeho bývalka Stacy Keibler už kočíkuje. Takto sa prechádzala s trojtýždňovou dcérkou minulý utorok po Beverly Hills.

Bábätko svetu ukázala aj hrdá babička Susan Sarandon. Jej dcéra Eva Amurri Martino sa dcérkou Marlowe Mae chváli v magazíne People.

Minulý víkend sa konala ďalšia celebritná svadba v Taliansku. To je asi najnovšia móda. Neil Patrick Harris a jeho dlhoročný partner David Burtka sa zobrali počas víkendu 6.-7.9. po skoro 8 ročnom zasnúbení.

Ako hovorím, nová móda. Aj George Clooney a jeho drahá Amal sa budú brať podľa Georgeových slov o pár týždňov v Benátkach. Minulý týždeň to prezradil na charitatívnej akcii v Toskánsku, kde preberal Humanitarian Award. Bolo k tomu aj chutné video, v ktorom prezradil aj to, že v Taliansku sa s Amal aj spoznali a vyznal jej lásku, no z nejakého dôvodu je video zmazané a iné sa mi nájsť nedarí.

Vydala sa aj Ashley Tisdale. Tá si 8. septembra zobrala frajera Christophera Frencha.

Ashlee Simpson a Evan Ross si užívali minulý víkend svadobnú cestu na Bali.

Aj Nikki Reed a Ian Somerhalder sú stále zaláskovaní až až. Ale nejako skoro si musia zabezpečovať zábavu v spálni pomocou hračiek zo sexshopu. Čo budú robiť za pár rokov?? (to len tak hypoteticky, je mi jasné, že pravdepodobnosť, že im to vydrží pár rokov, je naozaj malá) Prvého septembra sa spolu vybrali do sexshopu v Toronte a nechali tam 860 dolárov. Nakúpili si napríklad aj putá a vibrátory. Fakt, množné číslo. Zamestnanec si ich najprv nevedel celkom zaradiť a povedal Ianovi, že vyzerá ako Zac Efron. Ian sa len zasmial a povedal, že neuhádol.

Justina Biebera zase zatkli. Už by si mal asi začať nosiť vlastné putá, veď má stále v pätách políciu. 29. augusta si so Selenou hrkútali na výlete v Justinovej rodnej Kanade, no paparazzovia im nedali pokoj, čo viedlo až k búračke Justinovej štvorkolky do minivanu jedného z paparazzov. Justina zatkli za nebezpečné šoférovanie a napadnutie a jeho právnik potvrdil, že Selena bola s ním a je znova jeho frajerka.

Pamätáte si ešte tú srandu, keď sa zadaná Kristen Stewart váľala v aute po ženatom Rupertovi Sandersovi? Že sa vôbec pýtam, jasné, že pamätáte. Rupertova bývalá manželka Liberty Ross sa teraz k celému incidentu vyjadrila v rozhovore pre septembrové vydanie Harper´s Bazaar UK. „Je to neuveriteľné, čo dva roky dokážu. Dnes sa cítim šťastnejšia než kedykoľvek predtým a som na skvelom mieste vo svojom živote. Všetci sme: moje deti sa majú skvelo, Rupert tiež, všetci sme sa pohli ďalej a všetkým sa darí. Neviem slovami opísať, čo som prežila. Ale myslím, že – teda aspoň pre mňa – musí niečo úplne zomrieť, aby sa mohlo niečo nové zrodiť. A ja cítim, ako by som takým znovuzrodením prechádzala. Ľudia sa musia poučiť a odpustiť. Nemám problém s nikým, kto v tom bol zapletený. Som úplne milosrdná, naozaj som. Nikoho život nie je perfektný, všetci máme svoje problémy a ja verím tomu, že je dobré, keď je človek sám k sebe úprimný.“

Konečne už vieme, prečo sa Robin Thicke správa ako zmyslov zbavený. Unikli dokumenty zo súdneho sporu, v ktorom je obvinený z okopírovania pesničky Marvina Gayea – Got To Give It Up. Robinove Blurred Lines je totiž fakt ako cez kopírák. V dokumentoch povedal: „Každé ráno som si hneď po zobudení dal Vicodin a naplnil som si fľašu na vodu vodkou, ktorú som pil počas rozhovorov.“ Potom sa ho prokurátor opýtal, či sa považuje za úprimného človeka: „Nie. Preto sme s manželkou odlúčení. Povedal som jej pravdu, preto ma opustila.“

Rozchodová dráma u Britney Spears pokračuje. Jej bývalý frajer David Lucado sa trocha inšpiroval Priateľmi pri hľadaní výhovorky, prečo ju podviedol. Tvrdí, že s Britney mali pauzu. David, David, tuším si nepozeral poriadne, u Rossa táto výhovorka tiež nezabrala. David tvrdí, že mu 6. augusta Britney poslala smsku: „Skončila som s tebou.“ A keďže mal chudák zlomené srdce, o deň neskôr si ho liečil v náruči pornoherečky Cali Lee, čo tak trocha zabudol Britney povedať, keď sa ôsmeho augusta dali naspäť dokopy. Som zvedavá, ako to bude pokračovať.

Cali Lee

Rozišli sa aj Khloe Kardashian a French Montana. Podľa blízkeho zdroja to skončila práve Khloe a jemu sa to veľmi nepáči a nevie sa s tým stotožniť.

Ciara je chúdatko aká pekná taká sprostá. So svojím neverným chlapom sa totiž vraj dala naspäť dokopy. Podľa istého blízkeho zdroja spolu opäť bývajú a snažia sa to medzi nimi vyriešiť, a to najmä kvôli ich 4mesačnému synovi.

Beyoncé a Jay Z sú ešte stále rovnako trápni. V piatok na koncerte v Paríži Jay Z zmenil slová v jednej zo svojich pesničiek na „cause she´s pregnant with another one“ a rozprúdil tak reči o Beyoncinom druhom tehotenstve. Viac sa k tomu nevyjadril ani ich hovorca, lebo veď potom by sa prestalo písať a špekulovať a ich to takto veľmi baví. Dnes pridala Beyoncé na tumblr fotky z dovolenky na jachte v Taliansku a tehotno na nich teda nevyzerá. Čo je ale ešte lepšie je to, že si jednu z tých fotiek zase vyfošopovala. Človek by si aj myslel, že Beyoncé má na grafika, ktorý jej fotky vie upraviť normálne a nenechá jej v pozadí pokrivený schod, no nie? Ale už ma chytá silné podozrenie, že aj tento sfušovaný fotošop robí preto, aby sa o nej písalo. Publicitu ale treba, pretože údajne s Jayom pracujú na novom spoločnom albume.

Megan Fox minulý týždeň zmenila účes. Zmenu hodnotím ako pozitívnu.

Adam Levine a Jimmy Fallon sa pred dvoma týždňami hralu Musical Impressions. Komu to išlo lepšie?

Ale už sa nemusíme zabávať len na Fallonovi a Kimmelovi, po letnej prestávke je späť aj Ellen. Všimli ste si ju v klipe Nicki Minaj? Fakt tam bola.

 

Minulý týždeň bola zverejnená aj oficiálna alternatíva konca HIMYM.

Beyonce a Jay Z a ich prvá časť trilógie Bang Bang

Predvčerom uzrel svetlo sveta trailer na tretie pokračovanie Hunger Games.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk