Kim Kardashian sa stretla so svojou dvojníčkou

pridal Lilinka 18.9.2014 o 21:36


Nasim Pedrad je zabávačka, ktorá sa angažuje v šou Saturday Night Live. Ako ste už mohli vidieť, najúžasnejšie imituje práve Kim. Teraz sa s ňou stretla fejstufejs.

Nasim alias Kim Kardashian v SNL

 

 

 

 

Imitátorka Kim bola od strachu pred smrťou prisadnutím Kiminou gigantickou riťou Kim celá roztrasená. Ak ste však čakali, že Kim sa rozzúrila a nemilosrdne ju rozpučila, musím vás sklamať. Zobrala to športovo. Aspoň navonok. Musí si predsa urobiť dobrú reklamu. Ale doma určite pichala špendlíky do jej bábky.

Nasim o ich stretnutí porozprávala v šou Conana O’Briena

Bola som veľmi vystrašená. Ona mala, ako obvykle, dokonalý mejkap a perfektné vlasy. Ja som v ten deň vyzerala ako niekto, kto sa zobudil v smetiaku. Nespala som dva dni a mala som oblečené extra veľké tričko s logom medicínskeho zariadenia z môjho mesta. Cítila sa, celkom pochopiteľne, ponížená, keď zistila, že som ju v šou hrala ja. V jednej chvíli sa ma opýtala: „Naozaj znieme takto?“ Ja som povedala: “Nieeee“. A ona na to len: „Aha, dobre“ – Bola veľmi zlatá.

Skutočná Nasim



Zaradené pod: Celebrity, Kim Kardashian, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk