Miley Retardus možno pôjde twerkovať za mreže

pridal Lilinka 19.9.2014 o 18:33


Áno, do väzenia. Puk! Čo to? Počujem búchať šampusy? Alebo už idú Rusi?

Ja viem. Ste tejto defky už prejedení. Ale ja si nejako neviem pomôcť. A ani ona si nevie pomôcť. Musí vyrábať škandály. Má to v nahrávacej zmluve namiesto slova hudba. Ako som tu minule filozofovala, že už nemá poriadne čo vymyslieť, tak mi vytrela kocúra. A keby len jedného. Vytrela ich aj desiatich a s poriadnou hnačkou. Mám podozrenie, že tá bič číta Pikošky. Ale hádam nie. Retardus nevie čítať, len fotiť selfie. Keď už sa nám to tak pekne zaužívalo, tak som sa rozhodla, že vás (kvôli udržaniu napätia) najskôr oboznámim s významom tohto krásneho, pre ňu výstižného výrazu. A šírte ho ďalej.

Význam slova retardus: Poznáte to, základka, a nejaký týpčo, ktorý tvrdil, že sme z opice. Vtedy sa mi to ešte zdalo ako pitchovina. Ako sa tak dívam na Miley, už sa mi to nezdá také nereálne. Tento týpčo, nazvime ho Darwin, vytvoril taký rebríček opíc, teda predchodcov nás, ľudí (Alebo niečoho, čo prekotilo opicu, a to bol náš predok? Kašľať to. Pán farár povedali, že je hriech myslieť si to). Nazval to evolúcia. Začína sa to tvormi Rama pitekus, Australo pitekus … Pointa je, že sa to vyvinulo až na Homo sapiens sapiens – človeka rozumného. To je predposledná fáza cyklu, lebo potom prišla Miley Retardus. Aj sa to rýmuje. Pitekus – Retardus. To nemôže byť náhoda. Že nechápete? S tým som rátala. To je len dôkaz, že sa to už začalo. Vraciame sa.

Preto tu máte vizuálnu ukážku:

Pri mojej teórii cúvajúcej evolúcie, ktorá vznikla z degenerácie šedej mozgovej kôry, ktorú spôsobil svetom večne podsúvaný odpad a monštrá, to všetko zaobalené pod slovo tolerancia – ste možno stratili niť. Nevadí.

Miley Retardus hrozí basa. Preto, lebo si popri šejkovaní s umelou náhradou tlstej zadnice v Mexiku tú zadnicu leštila mexickou zástavou (naozaj som si nikdy nemyslela, že niekedy v živote použijem takúto vetu). Mexičania nemajú toľko pochopenia pre znesväcovanie ich národných symbolov a hodnôt ako my. Takže sa rozbehlo vyšetrovanie a Retardus hrozí pokuta 1200 dolárov a 36 rokov hodín väzby. Netešme sa však predčasne. Keď bude mať táto opica dobrého advokáta, tak ešte prachy vysúdi ona sama. Pretože, keď si to tak vezmeme, leštili jej len umelú riť. Z plyšu, alebo neviem z čoho je tá opacha vyrobená. Takže v podstate leštili zástavou plyš. To nie je nič protištátne. Ale miss Retardus utrpela na povesti, a tak milé Mexiko, davaj prašule. Tak či tak, 36 hodín masírovania kakaového venčeka záchodovou kefou nadržanými mexickými spoluväzenkyňami je na zvrátenie procesu málo. Ak by ich teda toto asexuálne stvorenie priťahovalo. Toť vše. Kuknite dôkazy.

Ešte pred leštením

a samotné leštenie:

Vajpm ma fakin fejk es

vif da madafaka fleg!

Jou!

Majli, ju da best!

Gou tu džejl on rest!



Zaradené pod: Celebrity, Miley Cyrus, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk