Angelina Jolie pribrala pol kila

pridal kara 20.9.2014 o 8:19


A ukázala silikóny v obtiahnutom tielku a bez podprsenky.

Novomanželia Brad a Angelina si neužijú svadobnú cestu. Na žiadnu totiž nejdú kvôli natáčaniu drámy By the Sea, kde zhodou okolností nehrajú práve harmonický pár. Ale aby to nebola len samá práca a žiadna zábava, dali si v natáčaní pauzu, zobrali svoju škôlku, jachtu a vyrazili si užívať slnko a krásy Malty. Angelina si na tento výlet dala obtiahnuté tielko a kratučké šortky, v ktorých ukázala tetovanie na stehne „Whiskey Bravo“. Toto tetovanie si dala spraviť už v roku 2010 na počesť Brada, ktorého pravé meno je William Bradley.

Angelina prekvapivo nevyzerala až tak strašidelne ako na svadbe. Asi sa na hostine rozšupla a dopriala si možno aj o hrozienko a hlt vína naviac. Ale ako kostlivec na hodine biológie by mohla asistovať stále.

A tu sú prvé oficiálne fotky z už spomínaného filmu By the Sea. Rada vidím, že Brad si svoj look pasáka zo 70tych rokov nevybral z vlastného rozmaru, ale kvôli filmu. Príbeh filmu sa odohráva vo Francúzsku (to asi preto ho natáčajú v Taliansku) počas sedemdesiatych rokov. Angelina hrá bývalú tanečnicu Vanessu a Brad spisovateľa Ronalda. Tí majú problémy, a tak sa rozhodnú, že spoločne precestujú krajinu a dajú si tým poslednú šancu zachrániť ich manželstvo.

Angelina o svojom rozhodnutí, napísať príbeh v 70tych rokoch, povedala: „Nerozhodla som sa pre sedemdesiate roky len kvôli ich farebnosti a príťažlivosti, ale aj preto, že sa tým odstránili mnohé rozptýlenia súčasného života a umožňuje to sústrediť sa priamo na emócie, ktoré zažívajú postavy počas ich cesty.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk