Koho sexy nôžky?

pridal Lilinka 21.9.2014 o 17:15


Dnes si dáme taký menší striptíz.

Ak ste si mysleli, že to je Paris Hilton, ktorá práve odchádza z hodiny jogy, omyl! Takýmito nôžkami sa pýši Adam Brody, ktorý sa nám zapísal do pamäti najmä ako Seth Cohen zo seriálu The O.C. Okrem toho, nemá na rukách to chlpaté malé ňuňu, ktoré si Paris nedávno kúpila. Adam bol pravdepodobne surfovať. Keďže sa mu nechcelo trepať do kabínky alebo krčiť sa v aute, rozhodol sa, že sa prezlečie pri ňom. To zahralo do kariet môjmu osobnému paparazzovi, ktorý ho nafotil. Áno, volá sa Ignác a pracuje pre nás. Alebo som si to vymyslela.

Adam zo seba zvliekal neoprén a bol zabalený len v uteráku. Určite pod ním nič nemal. Škoda, že nezafúkal nejaký hurikán a neodhalil nám viac. Musíte sa uspokojiť iba s jeho vymakanou hruďou. Čo sa týka spodnej časti tela, Adam veľkým množstvom svalovej hmoty v oblasti lýtok nedisponuje. To nevadí. Verím, že nejedna z vás by si dala povedať a šla s ním surfovať. Bat Adam, leg dej is important! Treba cvičiť aj nohy!

Čo sa krkolomného prezliekania sa týka, treba sa učiť od profesionála.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk