Zadky, zadky všade

pridal Lilinka 22.9.2014 o 20:57


Alias Jennifer Lopez má nový videoklip.

Keď Peter Nagy spieval: “Svet je krásny zadok!“ nemohol tušiť, akú mal pravdu. Bola to vlastne taká veštba. Za posledný rok sa so zadkami roztrhlo vrece. Z každej strany sa na nás pučí nejaká riť. Či umelá alebo pravá, zadky sú všade. JLo to začala ako prvá a má čo ukázať. Takže si do klipu pozvala ďalšiu ritnatú speváčku Iggy Azalea. Natočili videoklip k piesni s veľmi príznačným názvom – Booty.

V celkom príjemnej odrhovačke je v hlavej úlohe samozrejme zadok JLo. A dozviete sa tiež, že balzam na pery si treba dávať zásadne keď ste mokré od hlavy po päty.

Okrem toho Jennifer koncertovala aj v Singapure, kde svoj zadok ukazovala na vystúpení na Grand Prix. Že čo má JLo spoločné s formulou? Neviem. Ale vymyslela som vtip.

Aký je rozdiel medzi JLo a formulou? JLo má predsa kufor!

Čo sa koncertov týka, mám podozrenie, že jej do zmluvy nasúkali formulku: Umelec sa bude snažiť aby jeho vystúpenie čo najviac pripomínalo masturbáciu.

Keďže z masturbačného vystúpenia som zohnala iba fotky, pozrite si aspoň Booty naživo v Singapure.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk