Cecky Kelly Brook dovolenkovali v Grécku

pridal Lilinka 22.9.2014 o 9:34


A týmto momentom menujem vás, cecky Kelly Brook, plnohodnotnou osobou. Nech sa páči, milé cecky, tu je váš občiansky preukaz.

Kelly Cecky Brook a jej snúbenec David Anakonda McIntosh si užívali dovolenku na ostrove Mykonos. Od februára sa nám cecaňa trošku zväčšila do šírky. Jej ňadrové zbraňe nabrali na objeme až tak, že mám pocit, že v okolí Grécka by mali začať ejakuláciu evakuáciu. Po náraze jej ceckov na hladinu musela vzniknúť tsunami. Hlasujem za znovu oživenie seriálu Baywatch. Alebo za voľné pokračovanie filmu Godzilla. Len si to predstavte. Kelly beží. Cecky sa jej natriasajú a začnú padať budovy. Ľudia s krikom bežia o život a kričia: Ceckodzilla! Ceckodzillá! Potom, keď by si mysleli, že už nemôže byť horšie, tak by nabehol jej samček Anakondos a začal svojou anakondou rúcať aj to, čo po Ceckodzille zostalo stáť. Potom, ako v správnom céčkovom filme (ktorý zahŕňa: 8 miliónov vystrieľanej munície, tisícku obetí, tri opätovné ožitia Ceckodzilly a Anakondosa, a dojímavú smrť jednej z hlavných postáv), by umreli. No ich potomok, malá Ceckokonda by prežila a začala vraždiť ľudí v ďalšom pokračovaní.

Tu plodili malú Ceckodzillu.

Ten pocit, keď sú cecky vášho idola väčšie ako vaša hlava.

Stiahnuť brucho, fotia ma.

A takto nejako vznikajú vodné víry.

Tu sa David pripravuje na úlohu Anakondosa.

Anakondos a jeho anakonda derúca sa spod mokrých plaviek.

Toho zožeriem!

Kelly a jej diéta v keli.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk