Na Kim Kardashian spáchali atentát!

pridal Lilinka 25.9.2014 o 19:10


Neznámy chlapík sa s Kim pokúsil brutálne skoncovať.

Už je nad slnko jasné, že Kim lezie na nervy pomaly každému. Z 90% nechápeme, ako sa také tupé a netalentované stvorenie mohlo dostať do šoubiznisu a zarábať ťažké prachy na svojej mega riti. Zvyšných 10% je obdiv, že to vôbec dokázala, keďže ona nevie vlastne robiť nič iné len sa otŕčať.

Na Kim už raz bol spáchaný atentát, keď na ňu neznámy hejter vysypal múku. Aj keď sme dúfali, že to bol antrax, bola to len výberová múka špeciál. Alebo možno kypriaci. Lebo Kimina riť nakysla ešte viac. Kim sa však po tomto atentáte osprchovala, a z jeho medializácie vyťažila prachy. Vyhrala zas len ona.

Tento krát to už bola ale iná káva. Dnes Kim a Kanye West dorazili na Parížsky týždeň módy. Ako vystupovali z auta, tvárili sa, že im patrí svet. Skrátka klasika. Potom ako z auta vystúpila Kim, sa jeden Kiminou riťou unavený človek rozbehol a snažil sa ju stiahnuť na zem. Bodygárd mal čo robiť aby Kim a jej riť udržal na nohách. Kim síce prežila, no podľa mňa jej aj cvrklo. Aj mne by cvrklo. Podozrenie padlo na Vitaliiho Sediuka, ktorý si rád robí srandu z celebrít.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk