Kelly Brook a David McIntosh sa rozišli

pridal kara 27.9.2014 o 21:09


Len pred týždňom spoločne dovolenkovali v Grécku, ale už je po láske.

V noci z piatka na sobotu to Kelly oznámila na twitteri: „Je to smutný deň, ale chcem vám oznámiť, že ja a David už nie sme zasnúbení. Milujem ho a rešpektujem ho a želám mu len to najlepšie.“ 

Niečo mi ale hovorí, že títo dvaja sa ešte dajú dokopy. Usudzujem to z ich doterajšieho správania. Kelly a David sa spoznali na Silvestra a hneď začali randiť. Po šiestich týždňoch sa rozišli, pretože Kelly mala pocit, že ju David len využíva kvôli jej popularite. To im ale nebránilo, aby sa k sebe už o pár dní vrátili a o pár týždňov zasnúbili. Kelly vtedy nazvala Davida najlepším mužom, akého kedy spoznala. Ale tak predsalen sa asi našiel niekto lepší, keďže tie zásnuby prehodnotila… Tak ako po prvom rozchode, Kelly aj tentokrát vymazala všetky spoločné fotky z jej sociálnych sietí.

David len pred dvoma dňami vypisoval na twitter, ako mu Kelly chýba. Kelly je totiž momentálne v LA a David v Londýne. Čo sa asi tak mohlo stať, že zrušili zásnuby na diaľku a takto nečakane? Nechajme sa prekvapiť, čo nabonzujú „blízke zdroje“, ktoré sa určite o chvíľu objavia na každom rohu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk