Lady Gaga nepotrebuje nohavice

pridal Lilinka 4.10.2014 o 19:43


A tak sa v Hamburgu prechádzala po ulici s holou riťou.

Už sme tu dávno nemali mamku monsterovú (a vraj už aj Mojsejová je vonku z lochu) a tak sa pozrime čo má nové. Prvá vec, ktorú má novú je piercing v nose, ktorý vyzerá ako keby mala chrípku a zasušili sa jej na ňom dva šušne. Perly trčiace z jej nosa mi pripomínajú sopľavé deti z osady, ktorým trčia z nosa centimetrové sviečky.

 Jej psík Asia si myslí svoje: Utrite jej niekto ten nos!

Druhá vec je ešte hnusnejšia ako tá prvá. Keďže piercing sa z nosa dá vybrať. Gaga má totiž novú kérku. A tá sa už tak ľahko ako piercing nevyberá. Tetoval ju Eric Gonzales. Nechcelo sa mi hľadať kto to je, ale určite to je nejaký super extra popitchi tatér. Človek by čakal, že jeho práca bude vyzerať dobre. Nevyzerá. Ale to bude asi tými divnými nechtami. Gaga má pod lopatkou vytetovanú svoju paprču s dlhými pazúrmi. Mne to pripadá (keď si odmyslíte palec) ako adventný veniec s horiacimi sviečkami. Musím myslieť na Vianoce, keď v obchodoch už predávajú čokoládových Mikulášov.

A konečne sme pri tej holej riti. Neviem čo to je v dnešnej dobe s tou módou. Retardus si vyšla von hore bez  a Gaga pre zmenu dole bez. Robotníci v prilbách boli fascinovaný jej outfitom a lá zabudla som si gate. A možno aj celulitídou. Alebo účesom. Alebo všetkým dokopy. Chýbala jej už len červená kabelka a zapadla by medzi verejnoprospešné pracovníčky, ktoré uspokojujú potreby človeka. Každá šľapka stepujúca pri ceste si teraz môže povedať, že vyzerá ako Lady Gaga. Ten jej Taylor musí mať dobré nervy.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk