Kelly Osbourne je ako fialka

pridal Lilinka 14.10.2014 o 20:03


Stále klááááááááááásna a stále fialová.

Kelly Osbourne sa má fajn. Na instagram dáva fotky toho, ako si so svojím novým telom užíva život. Ešte stále má však fialovú hlavu a žiadny rozum. Pretŕča sa všade kde sa dá. Akoby bola modelka VS. No nie je. Ale modelkou je. Za normálnych okolností by o ňu nezakopol ani jeden fotograf. Ale Kelly je len schudnutá dcéra Ozzyho Osbourna s fialovou hlavou, ktorá vyrástla v reality šou. Túto zbytočnú celebritu radím do skupiny s Kim Kardashian. Tá sa ale aspoň namakala na svojej sláve. Muselo byť vyčerpávajúce točiť tú sex tape. A nemala slávneho ocinka. Všetko si poctivo vydrela svojou vagínou a neskutočnou vtieravosťou. A samozrejme, veľkou riťou, na ktorej si postavila celú kariéru. Ani nemusela chudnúť. A čo ty, Kelly? Čo vieš ty? Ceriť zuby, byť spotená a robiť reklamu sluchátkam , všetko na jednej fotke?

Život narcisa alias Kellyn instagram:

Občas ju ešte pochytí vlčí hlad, tak si do huby rýchlo strčí kabelku.

Tvárim sa, že nevidím, že ma fotia.

A už som si to akože všimla a usmievam sa.

Fotka 3v1 – Kelly cvičí, Kelly chodí k zubárovi, Kelly nosí sluchátka aby nepočula výkriky umierajúcich mozgových buniek v jej mozgu.

Kelly a hoňoš majú rovnakého kaderníka – vankúš.

Kelly a hoňoš sú na lodi.

Kelly a hoňošovi yebe na lodi.

Kelly sťahuje brucho a hoňoš ju fotí.

Kelly rozmýšľa, aký odtieň fialovej si dá tento týždeň.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk