Ľadová kráľovná

pridal Lilinka 22.10.2014 o 19:27


Je upršaná a hnusná streda. Pre potešenie v stredu cecky treba.

Katie Price alias Jordan je glamour modelka a čerstvá mamička dievčatka menom Bunny. Toto meno nedostalo hneď po pôrode ako sa môže zdať. Žiadne bolesti ani popôrodná vyčerpanosť to nespôsobili. Katie meno vyberala týždne. A tak má jej dcérka už krátko po narodení predpoklady stať sa štetkou modelkou ako mamička. S takým menom už má určite podpísaný kontrakt u Hugha Hefnera. Mamička je šikula. Taká šikula, že krátko po pôrode už silno pracuje. Aj keď jej outfit vyzerá ako Halloweensky kostým, nie je tomu tak. Cecky Price promuje svoju novú knihu – Make my wish come true (Splň mi želanie) na štýl rozprávky. Keďže (držte sa) prichádza zima, tak sa nahodila ako ľadová kráľovná. Tá kráľovná má neskutočné zbrane v podobe krásneho a prirodzeného dekoltu, ktorý nám jemne a naozaj decentne odhaľuje. Prirodzené opálenie modelky krásne kontrastuje s veľmi vkusným a krásnym kostýmom, ktorý si zvolila. Jemný mejkap dodáva tomu všetkému rozprávkový šmrnc. Ach, jaj. Čas vianočný je tu zas. Ľadová kráľovná alebo ľadová víla Cecky Price vám splní vaše želanie. Tak si želajte!

Pikošky uvádzajú rozprávku: Keby bola ľadová kráľovná štetka!

Hrdá rodinka. Manžel Kieran s vandrujúcim pipíšom, ktorý zaskočil na návštevu, až ku dvom Katinýn kamoškám, syn Junior, dcéra Princess a maličká Bunny.  Vy ste na ňu tiež rovnako hrdí ako jej dcéra Princess. Ja to vidím.

Katie s dcérou Bunny.

Kvôli jej menu čelila kritike, a tak sa k tomu patrične k svojej inteligencii vyjadrila:

Nezaujíma ma to a naozaj mám v pitchi, čo na to kto hovorí.

Mne sa to páči, Kieranovi sa to páči a hotovo, vybrali sme to.

Jej meno vraj bude vyslovovať Bunnie (Baní), aby to znelo čím viac chutne. Aspoň, že vďaka tejto fotke, ktorú zavesila na svoj kanál You Gossip, vyzbierala peniaze na charitu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk