Kate Middleton už negrcká

pridal kara 24.10.2014 o 15:46


Tento týždeň sa objavila na verejnosti rovno trikrát a ukázala „bruško“.

Tak sa aspoň tvária všetky senzáciechtivé médiá. A my medzi nepatríme, takže vám rovno poviem, že žiadne rastúce brucho ešte na Kate neuvidíte. Pardon, na vojvodkyni z Cambridge, alebo ako jej to mám hovoriť podľa protokolu a pár pikoškárov ?? …. Keďže, ako je už oficiálne potvrdené, bude Katka rodiť až v apríli a momentálne je v cca 13tom týždni tehotenstva, má ešte kopec času, kým jej brucho narastie.

Kate sa prvýkrát ukázala na verejnosti od ohlásenia jej tehotenstva už v utorok. Jej nevoľnosti pomaly ale iste ustupujú, a tak sa vrátila k svojim kráľovským povinnostiam. Po Williamovom boku vítala prezidenta Signapuru a jeho ženu.

Kate si ale po tomto veľmi nemala čas oddýchnuť, lebo ešte v ten istý večer sa objavila na odovzdávaní cien Photographer of the Year v Natural History Museum. Na túto udalosť už neprišla oblečená tak konzervatívne a opäť ukázala svoje pekné nohy.

Kate to ale nestačilo, a tak vybehla medzi ľudí aj včera. Veď potom, čo ležala doma skoro dva mesiace, sa jej určite trocha spoločnosti žiada. Vyšla si na Action on Addiction’s Autumn Gala, ktoré sa konalo v Londýne. Kate je od roku 2012 patrónkou Action on Addiction, a práve včerajšie podujatie malo za úlohu poďakovať podporovateľom charity a zvýšiť povedomie o činnosti organizácie. Tá pomáha rodinám a deťom, ktorým životy skrížila závislosť.

S tehotenskou nevoľnosťou zvládnuť v priebehu troch dní tri takéto udalosti, klobúk dole, Kate.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk