Celebrity krepčia

pridal Lilinka 26.10.2014 o 18:02


Celebritný Dance Battle. Hlasujte!

Aj vy máte niekedy pocit, že váš tanec vyzerá, ako keby vás šľahlo 300 voltov? Alebo si myslíte, že ste extra popitchi tanečník? Či už ste dobrí, alebo tí horší tanečníci, pozrite si tanečné kreácie celebrít. Niektorí tancujú horšie, niektorí lepšie. Ale hlavne, že tancujú pre naše potešenie.

Gumená tvár Jim Carrey sa v šou Saturday Night Live zmenil na baletku. Jim sa rovnako ako malá ohybná tanečnica navliekol do priliehavého body a spolu s ďalšou tanečnicou zatancovali fenomenálne vystúpenie na pieseň Chandelier od Sie.

Ďalší, rovnako skvelý tanečník ako Jim,  je Benedict Cumberbatch, ktorý napodobňoval Beyonce v klipe Crazy in Love v The Graham Norton Show. To, ako fenomenálne dvíhal nohy, si nesmiete nechať ujsť.

Ellen DeGeneres sa zase prifotošopovala do klipu Anaconda od Nicki Minaj. Nikto nevie šejkovať riťou za pomoci rúk tak ako Ellen.

Ed Sheeran, ktorý tvrdil, že nevie tancovať, sa nechal nakecať. Vznikol z toho klip k piesni Thinking out Loud. Väčšinou síce funguje ako oporný stĺp pre tanečnicu, no aj tak tlieskame! Ideš, Edíku!

Aj Chris Hemsworth tancoval. A to dokonca v Dancing with the Stars. Trošku priteplené vrtenie bokmi pre chlapov, a trošku rajcovné pomyslenie na to, že keď vie takto vrtieť bokmi, tak ako vrtí s … pre ženy.

Chrisov filmový brat Tom Hiddleston tancoval v šou Chatty Man tak brilantne, že z neho odpadával aj mikrofón. Nehovoriac o tom, že moderátor si na ňom musel fapovať určite celú noc.

Emma Stone robila Dance Dare pre Ellen DeGeneres. Z jej unikátneho rytmického tanca sa vám postavia chlpy do pozoru. Alebo sa rozpamätáte na vaše polnočné kreácie na Silvestra.

Hugh Jackman, James McAvoy a Michael Fassbender vo vlastnej verzii Blured Lines. Viete od koho? Od toho chlapa, ktorý si myslel, že keď naspieva celý album o svojej žene, tak sa k nemu vráti.

Jennifer Lawrence o sebe tvrdí, že je hrozná tanečnica. Asi preto jej za to, že s Bradleym Cooperom tancovala vo filme Silver Linnings Playbook dali Oscara.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk