Čo týždeň dal

pridal kara 4.11.2014 o 19:52


Čo zaujímavé priniesol minulý týždeň?

Pokračovanie Denníku plastických operácií Brigitte Jonesovej. A tuším sa to fakt volá „s rozumom v koncoch“. Renee je úplne jedno, že ju celý svet nespoznáva a tak si behá po svete so širokým úsmevom a bez makeupu. Ale tentokrát ma viac ako jej tvár vydesili jej nohy. No veď pozrite.

Tento týždeň sa začalo šuškať niečo o novom páre. Ten by mali tvoriť Miley Cyrus a Patrick Schwarzenegger. Šuškanda začala potom, čo ich nafotili, ako spoločne odchádzajú z jeho bytu v LA.

Bruce Jenner takto pred týždňom oslávil 65. narodeniny. A oslávil ich tak, ako sa na správneho chlapa patrí. Sexy červenou manikúrou.

Nestraší vo veži len starému Jennerovi, ale aj čerstvej bývalke Charlieho Sheena – Brett Rossi. Tú cez víkend odviezli do nemocnice potom, čo ju jej kamarát našiel odpadnutú a nereagujúcu u nej doma. Vraj sa predávkovala, no ešte nevedno čím. Vypumpovali jej žalúdok a zotavuje sa.

Ale ešte sa na chvíľu vráťme k tým Jennerovcom. Kris Jenner (58) si nabalila nového chlapa. Trocha mužnejšieho ako predtým. A mladšieho. Corey Gamble má 34 rokov a za sebou asi lobotómiu. Inak tomu nerozumiem. Magazín People ich načapal ako sa k sebe mali, keď vykladali kufre z auta potom, čo sa vrátili z romantickej dovolenky v Mexiku.

Beyoncé má zase nový účes. Neviem sa rozhodnúť, ktorý je horší.

Anne Hathaway konečne dostala rozum a necháva si narásť vlasy! Na premiére filmu Interstellar sa ukázala s novým účesom.

Nový účes má aj Angelina. Teda, nie tak celkom. Má len parochňu kvôli natáčaniu filmu By the Sea.

Naozaj sa ale prefarbila Cara Delevingne.

Zatiaľ sme takmer vždy deťmi začínali, tak teraz nimi skončíme. Minulý pondelok sa narodil syn Robbiemu Williamsovi. Meno mu dali celkom zvláštne, a nejako stále dúfam, že je to vtip: Charlton Valentine Williams. Zatiaľ čo jeho žena tlačila von dieťa, Robbie šaškoval na youtube a instagrame a zdieľal jej fotky a videá. Milujúci manžel, to je podpora jak sviňa…

Hayden Panettiere sa na Halloween pochválila fotkou svojho rastúceho bruška. Hello! magazínu sa posťažovala, že pribrala už skoro 20 kíl.

Čoskoro bude asi priberať aj Jessica Biel. Šepká sa, že je v štvrtom mesiaci a dieťa porodí v apríli. Vraj to nechce potvrdiť preto, že mali problém počať, tak to nechcú zakríknuť. Minulý týždeň sa ale s Justinom vybrali na prechádzku po LA, a keďže Jessica vyzerá, že pribrala asi kilo, možno to aj bude pravda.

Mila Kunis sa prvýkrát ukázala na verejnosti od pôrodu dcérky Wyatt Isabelle. Minulý víkend si vyrazili na večeru aj s malou do vegánskej reštiky Gadarene Swine, ktorú majú kúsok od domu. A keď už sme pri týchto dvoch… Nejaká čúza, čo asi chce byť slávna, sa rozhodla teraz narozprávať médiám, ako sa vychrápala s Ashtonom na začiatku jeho vzťahu s Milou. Blablabla, príbeh zverejnil The Sun, čo je ešte horšie ako u nás istý nemenovaný denník, takže tejto kačici viac energie venovať nebudem. To len tak, aby ste boli informovaní.

Po svete už behá aj Eva Mendes. A čože už sa nezakrýva taškami? Už porodila, tak už nebude trapošiť a loziť kanálmi?

Scarlett sme už síce po pôrode videli, no včera si vyšla do spoločnosti už tak oficiálne. Vyšla si na premietanie filmu The Screening of Everything so snúbencom. Na fotke ale nie je s ním, ale s hercom Eddiem Redmayneom, ktorý vo filme stvárnil Stephena Hawkinga. A musím sa ospravedlniť za môj predpoklad, že bude Scarlett s krátkymi vlasmi vyzerať hrozne, náhodou jej to pristane.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk