Jennifer Lawrence a Chris Martin sú stále spolu

pridal kara 7.11.2014 o 18:35


Asi. Ťažko povedať, čo sa tam, za siedmimi horami a dolami, kde sa koks a peniaze sypú, deje.

Tak, ako ich rozchod potvrdilo niekoľko blízkych zdrojov, teraz ďalších niekoľko tvrdí, že sú stále spolu. To musí byť super biznis, byť taký „blízky zdroj“ a nechať si neustále platiť od médií za nové a nové výmysly. Ďalší blízky zdroj sa vyjadril pre People magazín, že Chris je do Jennifer fakt zakukaný a stále sú spolu. A aj napriek tomu, že jeden z údajných dôvodov údajného rozchodu mal byť čudný vzťah Chrisa a Gwyneth, ktorý Jennifer nevedela pochopiť, zdroj tvrdí, že Jennifer má Gwyneth celkom hlboko v ritnom otvore a na týchto správach sa vraj len dobre zabávala.

To, že na rozchode asi veľa pravdy nebolo, naznačuje aj fakt, že ju deň po týchto správach videli, ako odchádza z jeho domu v Malibu, kde údajne strávila tri dni.

Úprimne, som celkom prekvapená, že tento ich čudný začínajúci vzťah vôbec ustál škandál s ukradnutými fotkami. Pre Chrisa to asi nebolo nič príjemné, pozerať sa na Jenniferine otvory, v ktorých má prsty jej bývalý. A neverím tomu, že sa nepozrel.

A keď už hovoríme o tých fotkách… Jennifer k nim mala tiež čo povedať. Pre novembrové vydanie magazínu Vanity Fair povedala:

„Bola som vystrašená. Nevedela som, ako to ovplyvní moju kariéru. Snažila som sa napísať vyjadrenie, no všetko, čo som napísala, ma buď rozplakalo alebo nahnevalo. Začala som písať ospravedlnenie, ale nemám sa za čo ospravedlňovať. Bola som v milujúcom, zdravom, skvelom vzťahu, ktorý trval štyri roky. Bol to vzťah na diaľku, a buď sa bude váš priateľ pozerať na porno, alebo sa bude pozerať na vás. Nemôžem ani popísať, aký je to pocit mať fotky vašeho nahého tela po celom svete proti vašej vôli. To, že som známa herečka, neznamená, že som toto chcela. Je to moje telo a malo by to byť moje rozhodnutie, no to, že to moje rozhodnutie nie je, je absolútne nechutné. Nemôžem uveriť, že vôbec žijeme v takomto svete. Ľudia zabúdajú. že aj my sme len ľudia. Nie je to škandál. Je to sexuálny zločin.“

Vyjadril sa aj jej bývalý frajer Nicolas Hoult: „Je šokujúce, že takéto veci dejú. Je to hanba.“

Škoda, že sa nevyjadril aj Chris. A celkom by ma zaujímal aj Gwynethin názor, tá má totiž vždy nejaké múdra, o ktoré sa chce podeliť, verím, že aj toto by stálo za to.

Som teda vskutku zvedavá, ako to s týmto čudným párikom dopadne.

Jennifer na titulke novembrového Vanity Fair

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk