Čo týždeň dal

pridal kara 11.11.2014 o 20:50


Čo zaujímavé priniesol uplynulý týždeň?

Na Katke Middleton už vidno rastúce bruško. Ukázala ho v sobotu pri plnení kráľovských povinností po boku Williama.

Rastie aj Blake Lively. Čo má v bruchu ale nevie. Vraj s Ryanom pohlavie bábätka vedieť nechcú, chcú mať prekvapenie.

Kelly Rowland porodila 4. novembra syna. A máme ďalšie pridrbkané meno. Titan Jewell Weatherspoon. Na svojom Instagrame sa už aj podelila o jeho fotku.

Porodila aj manželka Roberta Downeyho Jr., tiež 4. novembra. Dcérke dali meno Avri Roel Downey.

Porodila už aj Rachel Bilson. A s frajerom Haydenom Christensenom to tajili týždeň. Rachel porodila už 29. októbra a dcérku pomenovali podľa Šípkovej Ruženky – Briar Rose Christensen.

Britney má nového frajera. Randí s producentom Charliem Ebersolom. Vraj sa spoznali cez spoločných priateľov a ešte sa len spoznávajú, ale užívajú si to a je im spolu veľmi dobre.

Britney tieto reči potvrdila na Instagrame, kam pridala spoločnú fotku.

V láske sa asi darí aj mladšej sestre Beyoncé. Solange sa bude tento víkend vydávať za svojho dlhoročného priateľa Alana Fergusona.

Bohvieako na tom ale asi nebudú Tori Spelling a Dean McDermott. Týmto dvom sa nerada venujem, keďže je to zrejme aj tak celé vymyslené kvôli peniazom, ale dajme si v skratke, čo sa udialo v reality šou True Tori za posledných pár týždňov: Tori hospitalizovaná, Tori možno tehotná, Tori ma záchvat revu, lebo nemajú peniaze, Tori sa stretla s exmanželom, ktorého podviedla s Deanom, Tori reve, lebo si uvedomila, že jej prvý muž bol super, Dean ohlásil, že končí v True Tori. A tak dokolečka…

Najšťastnejšia nebude asi ani Selena Gomez, ktorá má novú pesničku a klip. Celé, samozrejme, o Bieberovi. Na začiatku klipu, ešte pred začatím pesničky, má srdcervúci výlev, ako ho pozná a vie, že by jej neublížil a ako to bolí, a potom začne spievať, že vlastne srdce chce to, čo chce a hotovo. Stále verím, že z toho vyrastieš, ešte ti dávam šancu.

 

Jennifer Lopez ukázala svoje vymakané brucho v kampani pre Body Lab. A fotošop to fakt nie je.

A viem to preto, že sa minulý mesiac takto prechádzala po uliciach.

Čo sa ale s fotošopom udialo tu, to vám fakt nepoviem. Na fotke nie je žiaden z členov One Erection, na fotke má byť údajne Taylor Swift. Tá sa ale asi deň pred fotením ožrala, a tak ju niekto na fotení zastúpil. Možno by si to ani nikto nevšimol, keby nešlo o titulku magazínu Wonderland.

Postavu tento týždeň ukázala aj Elsa Pataky, a to v reklame na španielsku značku spodného prádla. Rada vidím, že Elsu už asi dvíhanie Thorovho kladiva omrzelo, a už zrejme dvíha len svoje tri deti.

 

Juchúú! Pre všetkých fanúšikov Matta Damona mam dobrú správu. V roku 2016 ho uvidíme opäť v úlohe Jasona Bourna. Prosím, prosím, prosím, nepokazte tým tie tri skvelé predošlé filmy! (fiasko Bourne Legacy nepočítam)

Minulý týždeň bol zverejnený nový trailer na posledného Hobbita.

A na svete je aj nový teaser trailer na Fifty Shades of Grey. Mimochodom, ak sa do kina tešíte len kvôli vtákovi Jamieho Dornana, sklamem vás, neuvidíte ho tam.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk