Miley Cyrus zbalila na svoju nechutnosť šampónika Patricka Schwarzeneggera

pridal kara 15.11.2014 o 17:45


Holúbkovia to vo štvrtok potvrdili vymieňaním telesných tekutín na futbalovom zápase.

A teda celkom sa tomu Patrickovi čudujem. Odliadnuc od Mileynej asexuálnosti, od jej jazyka by som sa radšej držala ďalej, keďže oblizuje všetko čo jej príde pod ruku. Ale Patrickovi asi predsalen učarovala a stretávajú sa už pár týždňov. Behajú po večeriach, chodia do kina, a keď ich začiatkom novembra videli spoločne odchádzať z jeho bytu, začali sa reči, že spolu niečo majú. Dovtedy totiž asi nikomu nenapadlo, že by sa nechuťáčke Miley podarilo nabaliť si ďalšieho fešáka. A keďže Liama zbalila ešte v časoch, keď bola normálna a dokonca aj celkom pekná, nikto asi nečakal takýto vývoj udalostí po jej premene na twerkujúceho Draca Malfoya.

Títo dvaja spolu vraj niečo mali aj začiatkom roku 2011. Keďže v tom čase mali Miley a Liam pauzu, je to celkom možné. V máji 2011 dokonca Patrick v rozhovore pre Details magazín priznal, že má na Miley zálusk. Jeho vtedajšia frajerka Tallulah Willis sa musela potešiť.

Miley ale nelení a neolizuje len Patrickovo srdce, ale aj jedno nafukovacie v reklame na silonky.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk